طرز تهیه رنگینک، بمب انرژی جنوبی‌ها برای افطار + فیلم

رنگینک نام نوعی شیرینی با اصالت منتسب به شهر‌های جنوبی و در مناطق جنوب ایران (کرمان، فارس، بوشهر، هرمزگان و خوزستان) است.

رنگینک یکی از انواع دسرهای اصیل ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان میان وعده یا عصرانه استفاده می شود. این دسر خوشمزه و بسیار مقوی از خوراکی هایی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان برای سفره افطاری و سحری تهیه می شود.

رنگینک از دسرهای سنتی و خوشمزه جنوب کشورمان است که آن را به استان بوشهر نسبت می دهند. در تهیه رنگینک می توانیم به سلیقه خود از انواع مغزیجات استفاده کنیم، البته به طور معمول برای تهیه این دسر خوشمزه از مغز گردو استفاده می شود.

 

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۱ ۲۱ اسفند ۱۴۰۲
یکی از بهترین چیز ها برای بازکردن افطار سویق با شیر گرم هستش ، وقتی اونو خوردی میفهمی بمب انرژی چیه!