معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری از آغاز اجرای برنامه سلامت نوروزی و سلامت رمضان در استان خبر داد و گفت: این برنامه تا ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد.

 علی ضامن صالحی فرد اظهار داشت: در برنامه سلامت نوروزی و سلامت رمضان ۲۳۰ کارشناس سلامت محیط و کار در قالب ۲۴ تیم در سطح استان فعال هستند.
 
وی افزود: نظارت بر کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی با اولویت مراکز بین راهی، مراکز عرضه آجیل، شیرینی، زولبیا و بامیه، آش و حلیم، رستوران ها، اغذیه فروشی ها، هتل ها، مهمانسراها، مسافرخانه ها، مراکز عمده فروش، نانوایی‌ها و. از سوی بازرسان بهداشت محیط و کار در این برنامه انجام می‌شود.
 
صالحی فرد ادامه داد: هدف از اجرای این برنامه ارتقا سلامت مردم، پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله بویژه بیماری‌های منتقله از آب و غذا و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی است.
 
صالحی فرد خاطرنشان کرد: در این طرح بازرسان به صورت قانونی با متخلفین برخورد می‌کنند و ضمن صدور اخطاریه و معرفی به مراجع قضایی، واحد صنفی پلمب و تعطیل خواهد شد.


بیشتر بخوانید


وی در پایان از هم استانی‌ها خواست، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موارد را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
 
شایان ذکر است؛ صبح امروز دوشنبه ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۲، مانور سلامت نوروزی و سلامت ماه مبارک رمضان در شهرکرد مرکز استان برگزار شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.