سالانه ۲۶ هزار تن گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری روانه بازار می‌شود.

سید عباس میراحمدی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه ۱۸ میلیون قطعه برابر ۲۶ هزار تن گوشت مرغ در ۲۰۸ واحد مرغداری استان تولید و روانه بازار می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت هشت واحد مرغ تخم‌گذار در چهارمحال و بختیاری افزود: از این ظرفیت می‌توان برای تولید تخم‌مرغ غنی شده با اسید فولیک به‌عنوان یکی از غذا‌های فراسودمند با تقاضای بالای جهانی استفاده کرد و استان ظرفیت بی‌نظیری در حوزه دام‌وطیور دارد و بخش قابل‌توجهی از امنیت غذایی کشور را تامین می‌کند.


بیشتر بخوانید


میراحمدی ادامه داد: حرکت به سمت‌وسوی ارتقای کیفیت و نوآوری در تولیدات دام، طیور، آبزیان و زنبورعسل با نگاه ویژه به منابع ژنتیکی بومی و داخلی به‌منظور توسعه دانش‌محور این منابع بسیار ارزشمند است.

وی اضافه کرد: تخم‌مرغ‌های غنی شده با اسید فولیک نتیجه سال‌ها فعالیت تحقیقاتی در مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان است که به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه رسید.
میراحمدی اظهار کرد: تخم‌مرغ‌های غنی شده با اسید فولیک برای تمامی مصرف‌کنندگان و به‌طور ویژه خانم‌های باردار، کودکان و بیماران قلبی عروقی توصیه می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.