سرهنگ کارآگاه علی حسینی گفت: شیادان سایبری با رصد فضای خبری کشور و سوءاستفاده از نام و اعتبار سامانه سهام عدالت، با ترفند واریز یا ثبت نام سود سهام عدالت به حساب جاماندگان اقدام به ارسال پیامکهای جعلی حاوی لینکهای آلوده میکنند.
او میگوید: یکی از روشهای کلاهبرداری شیادان سایبری این بوده که وقتی گوشی یک نفر را هک میکنند، شماره گوشی و محتویات و مخاطبین در دست هکر قرار میگیرد و هکر با ایجاد یک گروه در شبکه اجتماعی، تمام مخاطبین آن فرد را اضافه نموده و با خط خود قربانی همان پیامک را ارسال میکند.
به گفته او در روشی دیگر کلاهبرداران با ارسال پیام حاوی لینک آلوده به شهروندان، آنان را ترغیب به نصب اپلیکیشن بدافزار با عنوان جعلی برنامه سهام عدالت کرده که با نصب این بدافزار، از حساب بانکی و اطلاعات شخصی فرد قربانی سوء استفاده میکنند.
رئیس پلیس فتا خوزستان گفت: شهروندان عزیز توجه داشته باشند هر گونه پیامی از طرف هر شخصی حتی آشنایان و بستگان با موضوع پرداخت سود سهام عدالت، جعلی بوده و به هیچ وجه وارد این لینکها نشوند. همچنین برای پیگیری موارد مربوط به سهام عدالت خود به سامانه الکترونیکی سهام عدالت به آدرس https://samanese.ir و یا به سامانه جامع اطلاعات مشتریان به آدرس https://www.sejam.ir مراجعه نمایند.