احمد اصانلو رئیس سازمان تعزیرات حکومتی صبح امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با تشریح طرح نظارت نوروزی بر قیمت کالاها گفت: سازمان تعزیرات در کنار سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان بر نظارت بر بازار کمک میکند و در همین راستا علاوه بر گشتهای مشترک که حضور میدانی در بازار دارد، روسای شعب ما به صورت شبانهروزی در بازارهای عمده و مراکز فروش بزرگ حضور خواهند داشت تا بتوانیم به سازمان حمایت بر حقوق مصرف کنندگان در کنترل بازار کمک کنیم.
وی افزود: مطالبهگری از سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان خواهیم داشت و انتظار داریم وقتی شعب ما که ماموریتی در کشف تخلف ندارند، سازمان حمایت و اتاق اصناف همراهی و همکاری کنند و بازرسان آنها پای کار باشند با تاکید بر مراجع عمده و واحدهای تولیدی که اثرگذار در تنظیم بازار هستند. این طرح از امروز شروع میشود.
اصانلو خاطرنشان کرد: نسبت به سال گذشته با قوای بیشتر و تعداد روسای شعب بیشتری در میدان در مجتمع هلی تجاری و مراکز عمده حضور خواهد داشت.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی به بیان آمار عملکرد یازده ماهه سال ۱۴۰۲ پرداخت و طی آن گفت: در عملکرد شعب بدوی در یازده ماهه اول سال، تعداد ۶۳۴ هزار و ۱۵۳ پرونده در بخش کالا و خدمات، بهداشت، قاچاق کاال و ارز تشکیل و تعداد ۶۳۱هزار و ۱۳۶ پرونده مختومه شده است. در این مدت عملکرد شعب بدوی (کالا و خدمات، بهداشت، قاچاق کاال و ارز) نسبت مختومه به وارده برابر با ۹۹۸ درصد است.
وی در خصوص عملکرد واحدهای اجرای احکام اظهار کرد: در یازده ماهه اول سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۳۲ هزار و ۶۹۹ پرونده به واحدهای اجرای احکام ارسال شده و تعداد ۴۲۱ هزار و ۹۴۳ پرونده مختومه شده است که نرخ عملکرد واحدهای اجرای احکام نسبت مختومه به وارده برابر با ۹۸ درصد است.
اصانلو ادامه داد: در خصوص محکومیتهای قطعی وارده به اجرای احکام و وصولی در یازده ماه امسال بیش از ۲۵۵ هزار میلیارد ریال از محکومیتهای صادر شده وارد اجرای احکام شده است که در مجموع میزان محکومیتها در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از ۳ برابر افزایش داشته است و بیش از ۶۰ هزار میلیارد ریال از محکومیتهای صادره وصول گردیده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۹۸ درصد افزایش داشته است.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی بیان کرد: در ۱۱ ماهه امسال تعداد ۳۸ هزار و ۴۱۲ تیم گشت مشترک اعزام شده و ۲۶۰ هزار و ۵۰۱ مورد بازرسی انجام شده که منجر به تشکیل ۷۲ هزار و ۴۸۹ پرونده شده است و همچنین ۱۸۸ هزار و ۱۲ واحد صنفی بدون تخلف بودند.
عدم همکاری لازم آموزش و پرورش در برخورد با شهریه بالای برخی مدارس غیرانتفاعی
اصانلو درباره شهریه بالای برخی مدارس غیرانتفاعی گفت: بدون اینکه شکایتی به ما واصل شود تشکیل جلسه دادیم و در نهایت با ورود شعب سیار میدانی، پروندههایی برای مدارسی که شهریههای زیادی گرفته بودند تشکیل شد، اما همکاری لازم از سوی وزارت آموزش و پرورش صورت نگرفت، زیرا معتقد بودند که فقط آنها صلاحیت ورود و بررسی و جریمه را دارد. اما آرای بدوی این پروندهها اخیرا قطعی شده است.
وی افزود: در حیث برخورد با تخلفات مدارس غیرانتفاعی از حیث شهریه مازاد اراده لازم را داریم و اگر مردم شکایتی در این حوزه دارند میتوانند بدون آنکه مشخصات خود را اعلام کند به سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کنند. در این زمینه سامانه ۱۳۵ آماده دریافت شکایت و رسیدگی به این تخلفات است.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی درباره قاچاق شیرخشک بیان کرد: امسال بیش از ۵۰ فقره پرونده قاچاق شیرخشک تشکیل شد که پس از رسیدگی بیش از ۷۸ میلیارد ریال جریمه صادر شد. اگر سازمان غذا و دارو در این خصوص شکایت کند و یا اینکه گزارشی به سازمان تعزیرات در این خصوص وارد شود، حتما پیگیری میکنیم.
تشکیل ۱۲۹ هزار پرونده مربوط به قاچاق کالا و ارز
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در مورد پروندههای تشکیل شده در حوزه قاچاق کالا و ارز گفت: طی یازده ماهه نخست سال از ۱۲۹ هزار پرونده مربوط به قاچاق کالا و ارز ۴۵۰ فقره مربوط به قاچاق ارز بوده است که شعب ویژه رسیدگی آن در سازمان تشکیل شده است.
اصانلو درباره نظارت بر عملکرد پلتفرمهای فروشگاههای مجازی گفت: به لحاظ مقررات قانونی مرجع نظارت بر کسب و کارهای اینترنتی سازمان حمایت و اتحادیه فروشگاههای مجازی است. مسئولیت اصلی نظارت بر بازار مجازی و غیرمجازی با سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان است، اما اگر شکایت و گزارشی واصل شود، ورود خواهیم کرد، اما وظیفه و ماموریت و اختیار نداریم تا نسبت به کشف تخلف اقدام کنیم.
وی تأکید کرد: مردم میتوانند با سامانه ۱۳۵ شکایت خود در خصوص تخلف بازارهای مجازی و حقیقی را به صورت رایگان ثبت کنند و سازمان تعزیرات آن را حتما پیگیری خواهد کرد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در ادامه درباره گزینه عجله دارم تاکسیهای اینترنتی اظهار کرد: این گزینه از مصادیق گزانفروشی است. قبلأ تذکرات لازم داده شده و در حال تحقیقات مقدماتی است. اتمام حجت میکنم که شرکتهای تاکسیهای اینترنتی خودشان این گزینه را جمع کنند. برخی از شرکتها از دیروز که پیگیر بودیم قول دادند که آن را حذف کنند.
مارانندگانجزئاینکشوروملتنیستیم
اگرعجلهدارمراحفظمیکنیدباشه
پسکمسیونشرکتاسنپوتپسیراهمکمکنید
لطفکنیدبعدازیکسالکهقولبنزینرادادهبودیدراحلکنید
شمادستوپایمارانندگانرابستیدبعدآمیگوییدازاینرودخانهردشویم
همهچیزکهیکطرفهنمیشود
اینجا آدم شدی
خب احمقِ نفهم کسی ک مسافر رو مجبور نکرده عجله دارم رو بزنه
این گزینه برای موارد خاص هست مثلا مسیری که سرویس برگشت وجود نداره یا خیلی کم هست یا جایی ک خیلی خلوت هست و فاصله نزدیکترین اسنپ به مسافر هفت هشت دقیقه هست و با کرایه عادی نمیصرفه چند کیلومتر بری تا اینکه تازه برسی به مسافر
با این کار احمقانتون باعث شدین چنین افرادی مجبور بشن آژانس بگیرن و کرایه سه برابر بدن تازه اگه آژانس اون نزدیکا باشه و ..
اگه یذره فکرمیکردین میدونستید که عجله دارم برای وقتیه که نزدیکترین خودرو بیاد برا مسافر نه خودرویی که با مسافر چندکیلومتر فاصله داره.
اگه راننده هایی هستن که با این اوضاع هنوز توی آژانس و اسنپ کار میکنن فقط بخاطر تورم و بالا بودن هزینه های زندگیه وگرنه هیچکس از شکم سیری نمیاد مسافر جابجا کنه با این همه هزینه استهلاک.
بعید نبود همچین دستوری چون ماقبلش هم هدفشون بهبود معیشت مردم نبود.
یه سوال اسنپ یا تپسی شماهارو اسیر کرده یا تهدیدتون کرده اگه واسشون کار نکنید یه بلایی سرتون میاره؟
آقای رئیس اگر میخوای کار انجام بدی اول از اسنپ بپرس چرا ۱۵ درصد برای کمیسیون میگیره بابت چه خدماتی تا یه مسئولی میخواد خودی نشون بده فقط گیر میده به نانوای و مسافر کش اون دوست عزیزی هم که میگه مگه مجبوری برای اسنپ کار کنی بله عزیز من مجبوریم تو مملکتی که همه چیز انحصاری هست زندگی کنیم وگرنه نه نانوای نون میپخت نه کارگری کار میکرد مجبوریم پراید لکن رو به قیمت خون بخریم مجبوریم یه اتاق آشغال دونی رو به مبلغ خون اجاره کنیم
بستگی به جیب مسافر است .
نوی بانک سپرده می گذاری چند گزینه پیشنهاد میکند تا سودی بدهد بلند مدت یا کوتاه مدت یا میان مدت.
پس عاقلانه تصمیم بگیرید.
راننده اسنپ هم انسان هست تو همین مملکت داره زندگی میکه
تورم و بدبختی برا اون هم هست .کمی تفکر
مرد ناحسابی ما که میدونیم جیبتون هر بار پر میشه آخه چرا گزینه عجله دارم حذف بشه وقتی راننده با این کرایه های پایین حاضر نیست سفر را قبول کند؟
دلار شده ۵۸۰۰۰ تومان ولی کرایه ها همچنان پایین است. میدانید چقدر قطعات گران شده؟
خداوند به شما خیر ندهد که همین کسب و کار حلال را نیز نابود خواهید کرد.
واقعا با چه رویی دَم از کاهش کرایه ها میزنی وقتی روز به روز قیمتها درحال افزایش هست.
حتی تاکسی زرد ها و حتی اتوبوس سفری هم کرایه هاش رو زیاد کرده.
کاش فقط سهمیه بنزین رو قطع می کردند اومدن اون سهمیه هارو که قبلا دادن رو هم بلوکه کردن.
اونوقت با چه رویی سازمان تعزیرات این حرف رو میزنه؟
اصلا سازمان تعزیرات کجاست ببینه چطور قیمت اجناس رفته بالا قیمت غذا تو رستورانها رفته بالا قیمت خودرو تو آسمونه واقعا که از خدا خبر ندارید.