زین الدینی با اشاره به اینکه طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی در شهرستان کرمان به مناسبت عید نوروز و ماه مبارک رمضان گفت: این طرح از ۱۹ اسفند ماه آغاز و تا ۲۲ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ ادامه دارد.
وی افزود: در طرح تشدید نظارت بهداشتی ایام عید ۲۸ کارگاه بسته بندی فرآوردههای خام دامی و سردخانه مواد پروتئینی مستقل و وابسته، بیش از ۱ هزار و ۵۰۰ مرکز عرضه فرآوردههای خام دامی، ۴ کشتارگاه صنعتی طیور، ۵ کشتارگاه دام و ۹ کارخانه خوراک و طیور و ... مورد بازدید و رصد بهداشتی قرار میگیرند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان بیان داشت: در این طرح روزانه ۱۰ تیم ثابت مستقر در محل شبکه دامپزشکی و کشتارگاههای دام و طیور شهرستان و ۱۲ تیم سیار که نقش نظارت بر کلیه مراکز و واحدهایی که تحت نظارت دامپزشکی میباشند، فعال هستند.
وی بیان داشت: با هدف حفظ سلامت عمومی مردم و ارتقای کیفیت و ایمنی مواد خام دامی و جلوگیری از عرضه فرآوردههای خام دامی به صورت غیربهداشتی به مصرف کنندگان دامپزشکی شهرستان کرمان، نظارتهای بهداشتی خود را بر تمامی مراکز اعم از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی، کارگاههای بسته بندی، سردخانههای مواد پروتئینی، رستورانها، هتلها، تهیه غذاها، کشتارگاههای دام و طیور و ... همانند سالهای قبل در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان تشدید میشود.
وی با بیان اینکه نظارت بهداشتی دامپزشکی از مراحل تولید تا عرضه فرآوردههای خام دامی به عنوان پایه و ستون اصلی در تامین پروتئین خانوار بسیار حائز اهمیت است، افزود: امنیت سفره مردم، خط قرمز بازرسان دامپزشکی میباشد.
زین الدینی رعایت نکردن موازین بهداشت در نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، استفاده از فرآوردههای تاریخ مصرف گذشته و فاسد و ... را از جمله موارد غیر بهداشتی برشمرد و گفت: شهروندان گرامی، فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مرکز مجاز و بهداشتی تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف در زمینه تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی مراتب را از طریق شماره تلفن ۰۳۴۳۲۱۳۴۳۶۶ به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند تا بازرسان این شبکه فورا رسیدگی کنند.