مرتضی رجوعی رئیس دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) ابتکار این جشنواره را برگرفته از سیاستهای ابلاغی تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد و گفت: این جشنواره دو هدف اصلی را دنبال میکند، هدف اول توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر مبتنی بر فرهنگ رضوی و هدف دوم جریانسازی و امتداد اجتماعی زیارت و اصلاح سبد مصرف فرهنگی خانوادهها است.
وی افزود: در کمیته علمی جشنواره بنا شد که بر اساس رسالتها و ماموریتهای آستان قدس رضوی، آثار مبتنی بر حوزههای کلیدی همچون بازیهای رایانه ای، اسباب بازی و سرگرمی، ایدههای نوآورانه در هنرهای دیداری و شنیداری، واقعیت افزوده و مجازی، نرم افزارهای کاربردی، ایدههای خلاقانه در حوزه طراحی معماری اسلامی، صنایع دستی و هنرهای کاربردی، ایدههای نوآورانه در صنعت چاپ، بسته بندی و نشر و مد و پوشاک باشد. با همتی که همکاران در دبیرخانه این جشنواره داشتند پنج رویداد هم در سطح کشور با مشارکت گسترده دانشگاهها و پژوهشگاههای معتبر برگزار شد.
رئیس دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) تصریح کرد: این رویدادها شامل بخش شمال غرب که با همکاری دانشگاه هنر اسلامی تبریز و پارک علم و فناوری این شهر برگزار شد. رویداد اسباب بازی تهران با عنوان «سکو» که با همکاری حوزه هنری و مرکز نوآوری امید برگزار شد. رویداد سوغات فرهنگی زائر در شهر قم و سبک زندگی رضوی در شهر اصفهان با همکاری خانه نوآوری و خلاق اشراق و حوزه علمیه قم و در نهایت رویداد اسباب بازی مشهد که با همکاری مرکز کارآفرینی و نوآوری تحت حمایت شهرداری مشهد برگزار شد
رجوعی در خصوص آثار مورد داوری قرار گرفته نیز گفت: آثاری که به جشنواره رسید در مرحله اول بالغ بر ۸۰۰ اثر بود که ۴۰۰ اثر از این مرحله عبور کردند. بعد از داوری تخصصی ۶۰ اثر از ۴۰۰ اثر برگزیده شدند که در نمایشگاه مربوط به آثار برگزیده در معرض دید علاقهمندان قرار گرفت و از این بین ۸ اثر نیز حائز رتبههای برتر شدند و دو اثر نیز در بخش دانش آموزی شایسته تقدیر شدند.
در بخش آثار برگزیده دانش آموزی این جشنواره، زهرا خانوردی موسی آبادی و آقای علی محمدی به عنوان منتخب معرفی و جایزه سکه طلا، تندیس و لوح تقدیر را دریافت کردند و در بخش اصلی جشنواره، و رتبه سوم خانم مرجان تاجپور برای تولید ماگ نابینایان و علی سلطانی به خاطر طراحی بازی فکری رئوفا در رتبه دوم با جایزه دو سکه طلا، مجید عابدی و پرستو شکیب برای تولید رومیزی برنجی تزئینی قابل استفاده به عنوان عطردان، وحید حسن زاده با صنایع دستی خلاقانه و آقای ظفری زیورآلات هنری و رتبه نخست جشنواره ملی صنایع خلاق فرهنگی عالم آل محمد (ع) نیز با جایزه سه سکه طلا به زهرا مطیع با تولید گرامافون و هادی متولی با تولید جورچین رسید.