علیقلی ایمانی گفت: پتانسیل خودکفایی گندم از طریق افزایش عملکرد کشت آبی است به طوریکه از محل ۲ میلیون هکتار گندم آبی، امکان تولید ۱۲ میلیون گندم وجود دارد.
به گفته او، با توجه به آن که کشت گندم دیم تابع شرایط اقلیمی و بارش است، سالانه از محل ۴ میلیون هکتار سطح زیرکشت امکان تولید حداقل ۵ تا ۶ میلیون تن گندم وجود دارد که براین اساس نه تنها نیازی به واردات نداریم، بلکه پتانسیل صادرات وجود دارد.
ایمانی با بیان اینکه سالانه ۱۲ میلیون تن گندم مورد نیاز صنف و صنعت و واحدهای خبازی است، افزود: با اجرای طرح هوشمندسازی آرد و نان برآورد می شود که مصرف سالانه گندم یک میلیون تن کاهش یابد که این امر در تحقق خودکفایی بی تاثیر نیست.
مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه پتانسیل خودکفایی گندم در کشور وجود دارد، گفت: امسال در بحث تامین گندم واحدهای خبازی به خودکفایی رسیدیم و در خصوص خودکفایی مصرف صنف و صنعت هم باید ملزومات مورد نیاز فراهم شود به طوریکه هماهنگی بین دستگاهی میان وزارت جهاد، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه قرار بگیرد.
او گفت: وزارت جهاد دستگاه فنی است، از این رو باید ملزومات و تدارکات مورد نیاز در خصوص کود، بذر، سم تامین و توسعه مکانیزاسیون در دستور کار قرار بگیرد تا پایداری تولید و خودکفایی محقق شود.
بهترین افتخاردولت انقلابی همین هوشمندسازی خریدنانه.
همون بلایی که سر دامدار مرغداریها آمد امسال با کمبود عرضه گوشت مرغ گوسفند که قیمت ها افزایش پیدا کرد سال بعد برای گندم آرد خواهد آمد
نانوایی ها علنا دارن آرد را آزاد میفروشن متاسفانه کسی هم نیست جواب بده
آرد از کارخانه بیرون نمیاد همون جا فروخته میشود و نانوایی شب با کشیدن کارت خود و خانواده و کارتهای هدیه میزان فروش خود را تکمیل میکند و. سوبسید هم میگیره اگر میتوانید جلوگیری کنید تا حق مردم و کشاورز به یغما نره