رئیس مرکز بهداشت سراوان گفت: باتوجه‌به قرارگرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان و نوروز نظارت بر کارگاه‌ها و شیرینی‌فروشی‌ها تشدید شد.

 علی‌اصغر عربشاهی بیان کرد: باتوجه‌به نزدیک‌شدن ایام ماه مبارک رمضان و اهمیت نظارت بهداشتی بر کارگاه‌های قنادی و شیرینی‌فروشی‌ها باهدف ارتقای سطح سلامت جامعه طرح تشدید بازرسی از کارگاه‌های قنادی و شیرینی‌فروشی‌های سطح شهرستان سراوان اجرا شد.

وی افزود: در این برنامه اهم موارد بهداشتی شامل سلامت و بهداشت مواد اولیه مصرفی، بهداشت فردی (روپوش، کلاه و دستکش) نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات، چیدمان وسایل، عدم استفاده از رنگ‌های غیرمجاز بررسی و کنترل شد.

رئیس مرکز بهداشت سراوان تصریح کرد: در این طرح که توسط ۱۰ نفر بازرس بهداشت محیط در قالب ۶ تیم انجام گردید از ۲۷ کارگاه و محل فروش بازدید که برای ۷ مرکز اخطاریه کتبی صادر و بیش از ۲۰ کیلوگرم مواد اولیه تاریخ مصرف گذشته نیز جمع‌آوری شد.

برچسب ها: علوم پزشکی ، قنادی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.