علیاصغر عربشاهی بیان کرد: باتوجهبه نزدیکشدن ایام ماه مبارک رمضان و اهمیت نظارت بهداشتی بر کارگاههای قنادی و شیرینیفروشیها باهدف ارتقای سطح سلامت جامعه طرح تشدید بازرسی از کارگاههای قنادی و شیرینیفروشیهای سطح شهرستان سراوان اجرا شد.
وی افزود: در این برنامه اهم موارد بهداشتی شامل سلامت و بهداشت مواد اولیه مصرفی، بهداشت فردی (روپوش، کلاه و دستکش) نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات، چیدمان وسایل، عدم استفاده از رنگهای غیرمجاز بررسی و کنترل شد.
رئیس مرکز بهداشت سراوان تصریح کرد: در این طرح که توسط ۱۰ نفر بازرس بهداشت محیط در قالب ۶ تیم انجام گردید از ۲۷ کارگاه و محل فروش بازدید که برای ۷ مرکز اخطاریه کتبی صادر و بیش از ۲۰ کیلوگرم مواد اولیه تاریخ مصرف گذشته نیز جمعآوری شد.