نخستین گردهمایی مدیران و مربیان مدارس طرح شهید آرمان با حضوردکتر توکلی زاده معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران، حجت الاسلام شیرنژاد رئیس مرکز فعالیتهای دینی شرداری تهران، حجت السلام پورثانی حجت الاسلام والمسلمین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش دکتر موسوی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش تهران و مدیران و مربیان مدارس و مسجد طرح آرمان در مجتمع فرهنگی ایوان ری برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مومنزاده مسئول مدارس ستاد طرح شهید آرمان با طرح اهداف طرح شهید آرمان در محلات تهران گفت: مدرسه و مسجد یک کانون مهم تربیت در محله است و مجریان طرح شهید آرمان ائمه جماعت مساجد، مربیان و فعالین فرهنگی محله هستند؛ که امید است با همگرایی هرچه بیشتر در پیشبرد این طرح موثر باشند.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین شیر نژاد رئیس مرکز فعالیتهای دینی شهرداری تهران بیان کرد:طرح شهید آرمان طرحی است که کلیه جریاناتی که در بستر تربیت کودک کار میکنند را میزبانی میکند.
وی ادامه داد: مهمترین نهاد رسمی کشور آموزش و پرورش است. ما بر آنیم که به این نهاد رسمی کمک کنیم تا هم افزایی صورت گیرد.
رئیس مرکز فعالیتهای دینی شهرداری با تشریح اهداف طرح شهید آرمان و پیوند مدارس یا مساجد اظهارکرد: طرح شهید آرمان در بستر شهرداری به منظور تقویت ظرفیتهایی که در شهر تهران وجود دارد شکل گرفت.
حجت الاسلام شیرنژاد افزود: دکتر زاکانی بر این اعتقاد است که اسلامی شدن محلات در گرو پویا شدن مساجد است.
وی با بیان اینکه اگر میخواهیم این کوه آسیابهای اجتماعی آب شود مسجد در محله باید به کمک مدرسه برود گفت: ما امروز میزبان ۶۳۰ مدرسه و ۴۱۸ مسجد هستیم؛ که انشالله با ظرفیت مرکز فعالیتهای دینی شهرداری تهران و پشتیبانی دکتر زاکانی این آمار افزایش پیدا میکند.
رئیس مرکز فعالیتهای دینی شهرداری تهران تشریح کرد: ما در طرح شهید آرمان نهادهای مختلفی را هماهنگ کردیم، نهادهایی مانند امور مساجد، سازمان تبلیغات و نهادهای حوزوی که در قالب ستاد طرح شهید آرمان فعالیتهای مشترکی داشته باشیم. سابق بر این ادارات مختلفی با آموزش و پرورش همکاری میکردند، اما حالا همه نهادها در قالب ستاد طرح شهید آرمان همکاری میکنند.
در ادامه حجت الاسلام پورثانی معاون فرهنگی و پرورش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادی آموزش و پرورش سالهاست مورد غفلت قرار داده شده است؛ سندی که در آن مثل مفاهیمی مانندزمینه سازی برای رسیدن به حیات طیبه، تعلیم وتربیت و ... وجود دارد.
وی با تشریح ساحتهای گوناگون تربیت افزود: سند تحول بنیادین به ما میگوید که امروز تربیت در کلاس و کتب درسی خلاصه نمیشود؛ مسجد، هیات و... نیزجز ساحات تربیتی هستند.
معاون فرهنگی و پرورش وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: تنوع موقعیتهای یادگیری یعنی مدرسه اول و آخر تربیت نیست، اما نقش محوری دارد که این نقش در طرح آرمان مورد توجه قرار میگیرد.
در ادامه نخستین گردهمایی مدیران و مربیان مدارس طرح شهید آرمان دکتر توکلیزاده معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران بیان کرد: شاید زیاد نگذشته باشد از زمانی که انقلاب اسلامی را در شعب ابی طالب فرض میکردند وقتی میخواستند حالت انفعالی بگیرند؛ وضعیت جمهوری اسلامی را در شعب ابیطالب توصیف کنند.
وی افزود: یه قاعده فقهی تحت عنوان اکل میته وجود دارد که معتقد است از اصول و هدفگذاریهامون کوتاه بیایم؛ مکرر ما از بعضی از مسئولین و مدیران اجرایی سابق کشور چنین این گزارهای را شنیدیم.
معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران گفت: در مقابل این ادبیات، توجیهات و انفعال نائب امام زمان رهبر بزرگ ایران محکم ایستادند و اعلام کردند که ما نزدیک قلهایم.
توکلیزاده با بیان اینکه یک طرف یاس و ناامیدی و انفعال و در طرف دیگر امید و افتخار و حرکت وجود دارد اظهار کرد: ما الان در این دو قطبی زیست میکنیم که یک قطب آن وادادگی و قطب دیگر نزدیک شدن به قله و پیشرفت است.
معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به فتنه ۱۴۰۱ و جریانات معاند گفت: در فتنه پارسال یک توهم بزرگ و یک وهم فراگیر در فضای مجازی برای عدهای پدید آمد که بعضی هاهم تحت تاثیرش قرار گرفته و منفعل شدند.
وی ادامه داد: در مقابل نقشه دشمن باید موقعیتهای جدید آفرید؛ همان رهبر بزرگی که ما را به سمت قله فرا میخواند گفتند که در مقابل نقشه تحسین برانگیز دشمن باید با نقشه وارد میدان شد.
توکلیزاده بابیان اینکه عناصر مختلف جبهه انقلاب دور هم جمع شدند تا نسل فتح قله تربیت کنند اظهارکرد: ما به دنبال تربیت نسلی هستیم که بدون نا امیدی میخواهد به سمت قله حرکت کند.
معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران به پیش در مجتمع ایوان ری گفت: ایران به پیش یک پرده برداری از ایرانی پیشرفته و واقعی است.
وی افزود: طرح شهید آرمان دنبال تربیت دانش آموزانی است که خودش وظیفه خودش را بداند؛ این چهارچوب فکری است که ما باید به دانش آموز انتقال بدیم که خودش بتواند تشخیص بدهد.
توکلیزاده با اشاره به اجرای طرح شهید آرمان در تهران بیان کرد: طرح شهید آرمان را بچههای انقلابی شهر تهران در دست گرفتند تا از این ادبیات استفاده نشود که تهران از دست رفته است.
معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه تهران پایگاه جبهه مقاومت است اظهار کرد: مقام معظم رهبری گفتند که در ۱۵۰ سال گذشته تهران تعیین کنندهترین شهر جهان بوده و ما نباید از این پایگاه و ام القرای جهان اسلام بگذریم.
وی ادامه داد: جبههی فرهنگی انقلاب اسلامی در تهران حماسه عید غدیر را آفریدند؛ همین تهرانیها که میگفتند از دست رفته اند.
توکلیزاده با بیان اینکه اشتباه است اگر ما تهران را رها کنیم اظهار کرد: اگر تهران توانست طرح شهید آرمان را اجرا کند بقیه شهرها در سراسر کشور نیز میتوانند این طرح را اجرا کنند. خدا را شکر این همت ایجاد شده که در طرح آرمان از آرمهایمان بگذریم و زیر پرچم شهیدی جمع شویم که رهبری خیلی از شخصیتشان یاد میکنند.