سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران بر لزوم انجام مدیریت تلفیقی برای کنترل کرم گلوگاه انار تاکید کرد.

فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اهمیت انجام مدیریت تلفیقی برای کنترل کرم گلوگاه در باغات انار، به ضرورت انجام اقدامات پیشگیرانه برای مدیریت این آفت تاکید کرد و گفت: بر اساس بررسی‌های انجام گرفته، انجام اقداماتی در اسفند ماه بیشترین تاثیر را در پیشگیری و مدیریت این آفت دارد.

او افزود: هرس خشک اصولی، تغذیه مناسب در اسفند ماه با کود دامی پوسیده به ورمی کمپوست به صورت چالکود برای هر درخت برای افزایش مقاومت درخت و جمع آوری و معدوم سازی میوه‌های آلوده روی درخت و یا ریخته شده روی زمین از اقداماتی است که برای پیشگیری و مدیریت کرم گلوگاه انار ضروری است.

بیگی با اشاره به اینکه اغلب دشمنان طبیعی هم در این گونه میوه‌ها زمستانگذارنی می‌کنند، گفت: برای جلوگیری از کاهش جمعیت آن‌ها بهتر است میوه‌های جمع آوری شده در محل باغ درون تور‌های ریز قرار داده تا صرفا امکان خروج دشمنان طبیعی فراهم شود و سپس در اول فصل میوه‌های آلوده معدوم سازی شوند.

او افزود: یکی از بهترین راه‌ها برای معدوم سازی، چال کردن میوه‌ها و ریختن حدود ۵۰ سانتی متر خاک روی آن است.

بیگی با بیان اینکه در مناطقی که مگس میوه وجود دارد، شخم سایه انداز درختان نیز توصیه می‌شود، گفت: با توجه به شرایط اقلیمی پیش بینی می‌شود در صورت عدم انجام این اقدامات در باغات انار، هجوم آفت به میوه‌های سال پیش رو بسیار بالا باشد که منجر به خسارت بسیار سنگینی به محصول خواهد داشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار