روابط عمومی صدا و سیمای گیلان اعلام کرد: «گیل پخت» عنوان مستندی است که در ۵۰ قسمت ۱۰ دقیقهای به ثبت و ضبط غذاهای محلی و سنتی گیلان میپردازد.
برنامه سازان این برنامه با حضور در شهرهای مختلف گیلان مجموعه غذاهای شرق، غرب، جلگه و جنوب گیلان را در طبیعت هر ناحیه با حضور آشپزهای مختلف (خانم و آقا) ضبط میکنند.
این مستند بدون موسیقی و نریشن و با صداهای واقعی صحنه و طبیعت تهیه میشود.
معرفی لباس، گویش و غذاهای هر منطقه از جمله اهداف تهیه این مستند است.
عوامل ساخت مستند «گیل پخت» عبارتند از:
تهیه کننده، کارگردان و تدوین: سید مصطفی نبوی، مدیر تولید: بهزاد پورحیدری، دستیار تهیه: محمد ابراهیم پور، تصویربردار: مازیار بهروز، صدابردار: مهیار بهروز و صداگذاری: فاطمه فتحی پور.