نفیسه حسینی یکتا مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در نشست خبری گفت: بر اساس سیاست های ابلاغی سازمان جهانی بهداشت برای استفاده از طب سنتی و همچنین طبق اسناد بالادستی، توسعه طب ایرانی بر عهده وزارت بهداشت گذاشته شده است.
وی افزود: اکنون در سطوح مختلف از طب ایرانی برای پیشگیری و درمان بیماری ها استفاده می شود.
حسینی یکتا افزود: استفاده از طب ایرانی برای اصلاح سبک زندگی استفاده می شود و در تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور آموزش های لازم بر اساس طب ایرانی برای داشتن سبک زندگی سالم داده می شود.
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت ادامه داد: استفاده از طب ایرانی در طرح ادغام و در حوزه بهداشت انجام می شود. سلامتکده های بخش دولتی در زمینه طب ایرانی فعالیت می کنند و آیین نامه هایی برای بستری در بیمارستان ها در دست تدوین است.
او گفت: با هدف در دسترس بودن خدمات، سه خدمت طب ایرانی برای تحت پوشش بیمه قرار گرفتن به شورای عالی بیمه ارائه شده است. درمان بیماران از طریق طب ایرانی و مکمل تحت پوشش بیمه قرار گرفته است. اکنون ۵۶ قلم داروی طب ایرانی تحت پوشش بیمه قرار گرفته شده است.
حسینی یکتا گفت: پزشک متخصص طب ایرانی و پزشکان عمومی دوره دیده می توانند در این حوزه فعالیت کند. مردم از مراجعه به افراد غیر متخصص و فاقد صلاحیت بپرهیزند. لیست افراد معتبر در سایت نظام پزشکی کشور بارگذاری شده است.
وی افزود: ایران رتبه چهارم دنیا در زمینه طب ایرانی را دارد. طب ایرانی یک گنجینه منحصر به فرد در ایران است و این طب ریشه در فرهنگ ایرانی دارد.