آیین تجلیل از افتخار آفرینان ورزش استان کرمان در بازیهای پاراآسیایی هانگژوی ۲۰۲۲ با حضور فداکار استاندار کرمان، پاریزی مدیر کل ورزش و جوانان استان کرمان، رئیس و اعضای هیئت جانبازان و معلولین استان کرمان و قهرمانان ورزشی در محل باغ بهرامی کرمان برگزار شد.
محمدمهدی فداکار استاندار کرمان در این آیین به حمایت از ورزشکاران معلول اشاره کرد و گفت: در صورتی که شرکتها بخش کوچکی از هزینهها را به حمایت از این قهرمانان اختصاص دهند، ورزشکاران ضمن کسب سهمیه، آمادگی خود را برای مسابقات حفظ و با افتخار رتبههای برتر میادین مختلف را کسب میکنند.
وی افزود: بخش کوچکی از اعتبارات باشگاهها همه گره و گرفتاری ورزشکاران و مدال آوران جانباز و معلولان ما را باز میکند؛ این درحالیست که در انجام وظیفه باشگاهها در حمایت از قهرمانان کوتاهی میشود.
نماینده عالی دولت در استان کرمان با اعلام اینکه این موضوع را پیگیری میکنیم، تاکید کرد: به زودی جلسه شورای عالی ورزش تشکیل میشود و باشگاهها باید در بخشهای مورد نیاز پای کار باشند.
وی افزود: به عنوان مثال ظرفیت خوبی در حوزه ورزشِ حاشیه کرمان وجود دارد و باشگاهها با هزینه مختصر میتوانند مسیر افتخار آفرینی را در این مناطق فراهم کنند؛ اما در این حوزه کوتاهی میکنند.
استاندار کرمان گفت: ورزش جانبازان و معلولان پر افتخار و کم حاشیه است و زمانی پرچم ایران در میادین بین المللی بالا میرود، خنجری به قلب دشمنان وارد میشود.
فداکار با اشاره به اینکه قهرمانان ما افراد ۱۳ و ۱۴ سالهای بودند که در دوران دفاع مقدس از این پرچم دفاع و آن را حفظ کردند، افزود: برای دشمنان جمهوری اسلامی سخت است که پرچم پرافتخار ایران و سرود ملی ما در میادین بین المللی به اهتزاز درآید؛ لذا کار ورزشکاران کرمانی در اهتزاز پرچم کشور در بازیهای هانگژو بسیار بزرگ بوده است.
استاندار کرمان خطاب به ورزشکاران تصریح کرد: مدال آوری شما ورزشکاران جانباز و معلول افتخاری برای کشور است که این روحیه شما، باورها را تقویت و تزریق توانمندی در جامعه میکند؛ زیرا توانستید باوجود محدودیت جسمی و حرکتی و با تقویت حس خودباوری کارهای بزرگی انجام دهید.
وی به رقابت های پاراآسیایی هانگژو اشاره کرد و بیان داشت: برخی استانها مدال آور یا حتی مدال طلا نداشتند؛ اما کرمان ظرفیت خوبی در ورزش جانبازان و معلولان دارد و موفق شد که ۱۶ درصد طلاهای کاروان ایران در بازیهای پاراآسیایی هانگژو را به دست آورد و این موضوع افتخار بزرگی است.
استاندار کرمان گفت: اداره کل ورزش و جوانان با ذوق فضای قدردانی از ورزشکاران و مدال آوران کرمانی را فراهم کرد که این موضوع جای قدردانی دارد.
وی به تاخیرِ آیین تجلیل از ورزشکاران پاراآسیایی هانگژو اشاره کرد و افزود: باید به وعده خود در این حوزه عمل میکردیم؛ لذا این آیین به بعد از چهلم شهدای حادثه تروریستی موکول شد.
فداکار در ادامه با اشاره به انتخابات روز ۱۱ اسفند تصریح کرد: نفوذ کلام افکار و پیام مدال آوران و ورزشکاران در جامعه اثرگذار خواهد بود، کمک کنید مردم پای صندوق رای بیایند و در انتخابات شرکت کنند.
فداکار افزود: دشمن سرمایه گذاری زیادی روی انتخابات ۱۱ اسفند کرده، اما تجربه نشان داده که مردم ما در این مواقع حمایت بیشتری میکنند و پیش بینی ما از مشارکت خیلی خوب در این انتخابات است.
میثم پاریزی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان نیز گفت: چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی هانگژو با ۲۸۹ ورزشکار جمهوری اسلامی ایران منتج به کسب جایگاه دوم شد و این مهم به همت همه ورزشکاران رقم خورد؛ اما کرمانیها سهم به سزایی داشتند.
وی افزود: کرمانیها ۱۳ مدال از ۱۳۱ مدال جمهوری اسلامی در این رقابتها را کسب کردند که از این حیث سهم ۱۰ درصدی داشتیم.
پاریزی با بیان اینکه کرمانیها با هفت مدال طلا موفق شدند، ۱۶ درصد مدالهای طلای کاروان ایران را به دست آورند، تصریح کرد: ۲۸۹ ورزشکار جمهوری اسلامی با نام "کاروان فرزندان ایران" و شعار "ایران، ایمان و افتخار" در این رقابتها شرکت کردند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان با بیان اینکه مدالهای استان کرمان در مسابقات پاراآسیایی هانگژو نسبت به دورههای قبل افزایش داشته است، گفت: کاروان ما در این دوره از رقابتها کیفی بود.
پاریزی افزود: کرمانیها در این رقابتها با زهرا نعمتی ۲ طلا و یک نقره در تیراندازی با کمان، سینا ضیغمی نژاد با سه طلا و یک نقره در پارا شنا، علی سینا منشأ زاده یک طلا در تیراندازی با کمان، محمد امین رحیمی زاده و صادق رحیمی مدال نقره فوتبال نابینایان، فاطمه عباسی و بتول خلیل زاده مدال نقره والیبال نشسته، ابوالفضل نگارستانی برنز پارا شنا، خلیل شهریاری نسب مدال برنز گلبال و معصومه ملایی در گلبال بانوان و مهدی شاهرخی مربی دو و میدانی و کمال جوانمرد به عنوان سرپرست کاروان حضور یافتند.
بدین ترتیب در این آیین از افتخار آفرینان زیر تجلیل شد:
۱. دکتر کمال جوانمرد - سرپرست کاروان
۲. سینا ضیغمی - کسب ۳ مدال طلا و انقره در رشته شنا
٣. زهرا نعمتی - کسب ۲ طلا و ۱ نقره در رشته تیراندازی با کمان
۴. سینا منشا زاده - کسب ۱ مدال طلا در رشته تیراندازی با کمان
۵. سعید افروز - کسب ۱ مدال طلا در پرتاب نیزه
۶. ابوالفضل نگارستانی - ۱ مدال برنز در رشته شنا
٧. بتول خلیل زاده - کسب ۱ مدال نقره در والیبال نشسته
٨. فاطمه عباسی - کسب ۱ مدال نقره در والیبال نشسته
٩. صادق رحیمی - کسب ۱ مدال نقره در رشته فوتبال نابینایان
۱۰. محمد امین رحیم زاده - کسب ۱ مدال نقره در رشته فوتبال نابینایان
۱۱. خلیل شهریاری نسب - کسب ۱ مدال برنز در رشته گلبال
۱۲ . معصومه ملایی - عضو تیم گلبال بانوان جمهوری اسلامی ایران
۱۳. مهدی شاهرخی - مربی دوومیدانی