طرز تهیه سالاد سزار رستورانی + فیلم

سالاد سزار در سال‌های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است.

سالاد سزار یکی از سالاد‌های خوشمزه ایتالیایی است که در جهان طرفداران زیادی دارد. این سالاد مقوی و خوشمزه را به عنوان پیش غذا و وعده غذایی می‌توان سرو نمود. خلق این سالاد را به رستوران‌داری به نام سزار کاردینی یک مهاجر ایتالیایی که رستوران‌هایی را در مکزیک و ایالات متحده اداره می‌کرد، نسبت می‌دهند.

در سال‌های اخیر یکی از پیش غذاها و یا حتی غذاهای پرطرفدار سالاد سزار است که آن را می‌توانید در منزل هم تهیه کنید.
مواد لازم:
مواد سس سالاد:
سس خردل ۲ ق م
سس مایونز ۱.۵ ق غ
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پارمسان دو سوم پیمانه
روغن زیتون یک سوم پیمانه
سیر رنده شده ۴-۳ حبه
آب ۱ عدد لیموی تازه
مواد تست کرپسی:
نون تست
سیر رنده ۴ حبه
روغن زیتون یک سوم پیمانه
مواد فیله سوخاری:
سرکه سفید ۱ ق چ
خامه صبحانه ۱ ق غ
فیله ران و یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم 
آرد سوخاری ۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه
پاپریکا، آویشن
شیر ۱ پیمانه
پودر سیر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سزار
۱۷:۴۰ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
صاب وقت کنم درست میکنم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۲ ۰۱ اسفند ۱۴۰۲
خیلی زمانبره درست کردن اش. بهتره تو همان رستوران خورده شه. اون عزیزترین ه ، شما رو مهمان کنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۳ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
باشه.