بهرام عیناللهی در حاشیه هفدمین نمایشگاه بین المللی گردشگری سلامت که در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران و با بیان این که نمایشگاه امسال قابل مقایسه با سال گذشته نیست، اظهار داشت: ۸۰ بیمارستان و تمامی دانشگاههای علوم پزشکی در این نمایشگاه حضور دارند و با توجه به سیاستهای دولت مردمی و همکاریهای های کشورمان با کشورهای همسایه، توسعه گردشگری سلامت از برنامههای راهبردی وزارت بهداشت به شمار میآید.
وی افزود: در شروع دولت مردمی ۱۳۰ مرکز درمانی، مجوز گردشگری سلامت داشتند که امروز تعداد آنها به ۲۸۰ مرکز رسیده و رشد بیش از ۲ برابری را در دو سال گذشته داشته ایم که خوشبختانه این موضوع باعث ترغیب مراکز دیگر نیز خواهد شد تا به گردشگری سلامت وارد شوند.
عین اللهی اظهار داشت: امروزه قویترین حوزه سلامت منطقه متعلق به جمهوری اسلامی ایران است و مردم کشورهای همسایه تمایل دارند برای درمان به کشور ما مراجعه کنند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: مشهد مقدس یکی از مناطقی است که در موضوع گردشگری سلامت فعال بوده و بیشترین گردشگر سلامت را به خود اختصاص داده است.
عین اللهی گفت: سیاست وزارت بهداشت تقویت گردشگری سلامت است و در صورت تمایل بخش خصوصی، مجوزهای لازم طبق قوانین و مقررات به فعالان ذیصلاح این بخش داده خواهد شد.
وزیر بهداشت تصریح کرد: فعالیت رایزن سلامت را با همکاری وزارت امور خارجه به تصویب رسانده ایم تا برنامههای گردشگران سلامت را از طریق سفارتخانهها اجرا کنیم. نخستین سفارتی هم که این کار را انجام خواهد داد، سفارت ایران در بغداد است که رایزن سلامت ما در آنجا مستقر میشود.
عین اللهی افزود: وزارت بهداشت، پایگاه اینترنتی و فضاهای آنلاین مناسبی را نیز طراحی کرده است و تمامی گردشگران سلامت میتوانند اطلاعات مورد نیاز خود از مراکز درمانی کشورمان را در هر جای دنیا که باشند، به دست بیاورند و مراکز درمانی خود را به درستی انتخاب کنند.
وی با بیان اینکه بیشترین مراجعات گردشگری سلامت را امروزه از کشورهایی مانند عراق و افغانستان داریم، گفت: از ۶۴ ملیت گوناگون یک میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر سلامت در سال گذشته به کشور مراجعه صورت گرفته است.
وزیر بهداشت ادامه داد: سالانه یک میلیارد دلار ارز از طریق گردشگری سلامت وارد کشور میشود.
عین اللهی گفت: ۱۰ کشور شامل عراق، افغانستان، پاکستان، عمان، بحرین، ارمنستان، تاجیکستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس بیشترین مراجعه را در حوزه گردشگری سلامت به کشور دارند.
وی گفت: طبق آمار وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، ۲۰ درصد از کل گردشگرانی که به کشور ما سفر میکنند، گردشگر سلامت هستند و امیدواریم با تسهیلاتی که دولت قرار خواهد داد و با همکاری وزارت بهداشت و وزارت میراث فرهنگی و گردشگری شاهد رونق گردشگری سلامت در سالهای آینده باشیم.
منبع : ایسنا
بجای کمک مثل لاشخور برنامه ریزی میکنید برای کسی که گرفتار شده خدا چی بر سر دین امد
در کشورهای حاشیه خلیج فارس بین ۱۲ تا ۲۰ برابر ایران است!
در ترکیه تقریبا ۱۳ برابر ایران است!
طبیعی است که از کشورهای،همسایه برای درمان به ایران مراجعه کنند !
نتیجه اش هم این شده که تا کنون بیش از ۸۰۰۰ پزشک و متخصص از ایران رفته اند و این طی دهه آینده معضلی خواهد شد برای مردم . وقتی در اکثر شهرها جراح کاربردی نداشته باشیم یا کم داشته باشیم مردم چه کنند ؟؟!!!
مثل مقامات برای درمان به آلمان و انگلیس و ... بروند??!!!!
وگرنه هیچ آدم سالم روحی و جسمی به ایران نمیاد.