سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی از صدور اخطاریه برای ۴۵ ساختمان ناایمن در تبریز خبر داد.

آقای موقری گفت: هر چند ساختمان‌های غیرایمن و خطرناک به لحاظ سازه‌ای در تبریز می‌تواند بیشتر از۴۵ ساختمان باشند اما تاکنون به دستور دادستانی عمومی و انقلاب شهرستان تبریز به ۴۵ ساختمان از طریق شهرداری اخطار داده شده است تا در سریعترین زمان نسبت به ایمن سازی آن‌ها اقدام شود.

وی توجه به موضوع ایمنی در ساختمان‌های دولتی، عمومی و خصوصی را یکی از اولویت‌های اصلی و مهم دادگستری آذربایجان شرقی اعلام و اظهار کرد: جلوگیری از هر گونه اتفاقات ناگوار و ریزش این گونه سازه‌های موجود در شهر که اغلب آن‌ها در مراکز پرتردد و بخش مرکزی واقع شده اند یکی از اهداف اصلی دادگستری استان است.

آقای موقری با تاکید بر اینکه دادگستری آذربایجان شرقی و معاونت پیشگیری از وقوع جرم این مجموعه با صاحبان و مالکان ساختمان‌های ناایمن که به اخطار‌های قضایی توجه نکنند برخورد خواهد کرد ادامه داد: ما در این خصوص هیچ گونه مسامحه‌ای نداریم و با متخلفان و کسانی که به جان و مال مردم توجه نمی‌کنند برخورد خواهیم کرد.

وی همکاری نزدیک و فشرده بین دادستانی عمومی و انقلاب اسلامی و شهرداری تبریز را لازمه تحقق اهداف دادگستری آذربایجان شرقی در راستای ایمن سازی ساختمان‌های ناایمن بیان کرد و مشارکت و همکاری بیشتر مجموعه‌های شهرداری در مناطق مختلف را خواستار شد.

آقای موقری  پاساژ امت  در هسته مرکزی تبریز را یکی از ساختمان‌های ناایمن این شهر اعلام و اضافه کرد: متاسفانه با وجود اینکه از چند سال قبل نسبت به تخلیه این مرکز تجاری اخطار‌های لازم داده شده اما تاکنون اقدامی در این زمینه حاصل نشده است.

 وی گفت:طرح بازسازی و ایمن سازی مرکز تجاری امت ارائه شده است که باید در سریعترین زمان نسبت به تخلیه آن اقدام شود.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی همچنین از ناایمن بودن تعدادی از ساختمان‌های ادارات و سازمان‌های دولتی در تبریز خبر داد و گفت: یکی از مراکز تامین اجتماعی از جمله این ساختمان‌ها است که چندی قبل با دستور قضایی پلمب شد.

آقای موقری ادامه داد: علاوه بر پلمب ساختمان اداری فوق طی ماه‌های اخیر سه مرکز تجاری کلانشهر تبریز نیز به دلیل ناایمن بودن پلمب شدند و در صورت ادامه بی توجهی به اخطار‌ها این روند تداوم خواهد داشت.

گفتنی است ساختمان امت در مرکز تبریز افزون بر ۵۰ سال قبل ابتدا در چهار طبقه ساخته و سپس ۶ طبقه دیگر به آن اضافه شد که یکی از مراکز مهم تجاری صنف پوشاک در این شهر به شمار می‌رود.

این سازه در محدوده شهرداری فرهنگی و تاریخی منطقه هشت تبریز قرار دارد و بر اساس اعلام مدیران این منطقه ۷۰ درصد از ساختمان‌های غیرایمن تبریز در همین منطقه شهرداری واقع شده است.

منبع ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار