در نخستین سالگرد درگذشت شاعر بلند آوازه ایران و آذربایجان جمعی از شاعران کشور در تالار عبدالقادر مراغهای گرد هم آمدند و سرودههای خود را در وصف استاد کریمی مراغه ای برای حاضران ارائه کردند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی در این محفل ادبی گفت: کریمی مراغهای از شاعران زمان شناس قرن حاضر بود و محبوبیت او به خاطر بیان حقایق جامعه است.
آقای بلاغی افزود: استاد کریمی در اشعار طنز به زبان خنده مفاهیم اجتماعی را مطرح کرده و در شعر مرثیه نیز مصایب اهل بیت را هنرمندانه به تصویر کشیده است.
وی اضافه کرد: اشعار کریمی در کنار صنعتهای ادبی به خاطر عامه فهم بودن جایگاه ویژهای در نزد عموم مردم دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: استاد سخن و ادبیات آذربایجان در عمر پر برکت خود بیش از ۳۵۰ هزار بیت شعر طنز و مرثیه سرود.
وی افزود: زبان طنز استاد کریمی وسیلهای برای طرح مشکلات مردم و طرح مسائل اجتماعی برای بهبود وضعیت جامعه بود.
آقای بلاغی گفت: باید تلاش شود مکتب شعری استاد کریمی در کنار شعر استاد شهریار برای نسلهای آینده حفظ و منتقل شود.
در این محل ادبی ۱۰ نفر از شاعران تهران، زنجان، اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی در وصف شخصیت ادبی استاد کریمی شعر سرودند.
استاد کریمی سراینده بیشترین شعر آیینی و طنز در کشور است و از وی ۳۵۰ هزار بیت شعر در قالب ۵۵ جلد کتاب چاپ و منتشر شده است.
اشعار مداحی و مرثیه استاد کریمی برای اهل بیت و چهارده معصوم علیهم السلام در ۳۰ جلد و اشعار طنز و اجتماعی وی در ۲۵ جلد با نام رنگارنگ کریمی چاپ شده است.
میرزا حسین کریمی مراغهای ۲۰ بهمن ماه امسال در ۹۲ سالگی بر اثر بیماری قلبی و ریوی در بیمارستان امیرالمومنین (ع) مراغه چشم از جهان فروبست.