محمد ابراهیم دریغ با بیان اینکه براساس محاسبات صورت گرفته هفت هزار و ۸۰۰ دکل و سایت مخابراتی در سطح شهر تهران وجود دارد، اظهار کرد: از این تعداد برای پنج هزار دکل مجوز صادر شده و هزار و ۲۰۰ دکل نیز حکم ماده ۱۰۰ دریافت کردهاند که این احکام بهزودی عملیاتی میشود.
وی همچنین تصریح کرد: مابقی دکلها نیز باید مورد بررسی قرار بگیرد تا دکلهای بدون مجوز نیز در صورت احراز شرایط بتوانند مجوز بگیرند و یا اگر حکم ماده ۱۰۰ دریافت کردند، جابجا شوند. احتمالاً تجمیعی بین اپراتورها جهت دریافت مجوز صورت خواهد گرفت.
دریغ با بیان اینکه در سال جاری ۲ سایت مخابراتی جمعآوری شده است، یادآور شد: دکلهای غیرمجازی که مورد شناسایی و بررسی قرار میگیرد، بلافاصله پس از برگزاری کارگروه مربوطه در نامهای به شهرداری منطقه معرفی میشوند. شهرداری مناطق متولی جمعآوری دکلها هستند و ما این موضوع را به تمام مناطق ابلاغ کردهایم.
وی با اعلام اینکه امسال سایت اختیاریه و مینی سیتی توسط شرکت ارتباط مشترک شهر جمع آوری شده است، خاطرنشان کرد: با حمایتهایی که از سوی شهرداری صورت خواهد گرفت، جمعآوری تسریع خواهد شد.
دریغ با تأکید بر اینکه بزرگترین مشکلی که وجود دارد این است که بسیاری از دکلها نمیتوانند مجوز دریافت کنند، گفت: سازمان تنظیم مقررات ۲۳ سازمان را معرفی کرده که پروانه بهرهبرداری از دکل دارند. شرکتهای خصوصی هریک روی بام ساختمانهای خود دکلی نصب میکنند؛ در حالی که طبق قوانین، این دکلها نمیتوانند مجوز دریافت کنند و جمعآوری آنها باید توسط شهرداری انجام شود.
مدیرعامل شرکت ارتباط مشترک شهر تهران اعلام کرد: هر تعداد دکلی که شناسایی کنیم به شهرداری مناطق ابلاغ خواهیم کرد و هرآنچه شهرداری استعلام کند، پاسخ خواهیم داد.