سیروس نوروزی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به روند افزایشی جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ کرمانشاه، گفت : با پیگیریهای صورت گرفته و به همت مرغداران روند صعودی افزایش جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ استان را شاهد هستیم، به نحوی که در ۱۰ روز اول بهمن ماه شاهد جوجهریزی یک میلیون و ۴۲۵ هزار و ۵۶۷ قطعهای در واحدهای تولید مرغ استان بوده ایم که نسبت به مدت مشابه ماه قبل (۱۰ روز نخست دی ماه) رشد ۱۰۵ درصدی را نشان میدهد.
نوروزی افزود: از تعهدی که برای جوجه ریزی در بهمن ماه از طریق وزارتخانه به استان ابلاغ شده ۵۴ درصد جلو هستیم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بیان اینکه در استان مازاد تولید مرغ داریم، گفت: همین الان هم روزانه مقداری از تولیدات استان روانه دیگر استانها میشود.
وی توضیح داد: نیاز روزانه استان کرمانشاه در پرتقاضاترین روزهای سال از ۱۴۰ تن مرغ بیشتر نمیشود که در حال حاضر بیشتر از این میزان تولید مرغ داریم و این روند تا پایان سال ادامهدار خواهد بود.
وی اضافه کرد: نیاز ماهانه بازار مرغ استان هم حدود ۴۵۰۰ تن است که با جوجهریزی خوب صورت گرفته در استان، بیش از این میزان تولید مرغ خواهیم داشت.
نوروزی با بیان اینکه هم اکنون در هر دوره پرورشی حدود سه میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ استان انجام میشود، یادآور شد: واحدهای تولید مرغ گوشتی استان ظرفیت ۱۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره و سالانه ظرفیت ۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی را دارند.
نوروزی ادامه داد: هم اکنون در سال چهار دوره جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان داریم و امکان افزایش تعداد دورههای جوجه ریزی به پنج دوره هم با توجه به زیرساختهای خوب واحدهای پرورش مرغ استان وجود دارد.
نوروزی گفت: استان کرمانشاه ۵۵۰ واحد مرغداری گوشتی دارد .