![قیمت شیرخام تغییری نداشته است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323964_714.jpg)
با حضور استاندار فارس، نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری، جمعی از مدیران کل، نماینده فسا در مجلس، فرماندار ویژه فسا، مقامات ارشد شهرستانها و سرمایه گذاران و فعالان بخش خصوصی چهارمین همایش سرمایهگذاری منطقهای استان فارس با محوریت شهرستانهای فسا، نی ریز، استهبان، سروستان، خرامه و بختگان در شهر فسا برگزار شد.
محمد صادق صفرپور فرماندار ویژه فسا در سخنانی ضمن خیر مقدم به میهمانان حاضر و گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی و با اشاره به نشست شورای اداری شهرستان اظهار داشت: در سفر استاندار محترم فارس به فسا به دنبال این هستیم که بتوانیم مصوبات سفر ریاست جمهوری را دنبال کنیم.
او افزود: ۷۰ درصد مصوبات سفر اول در فسا محقق شده است و خیلی از پروژهها ۱۰۰ درصد تحقق داشته است و انشالله ۳۰ درصد باقی مانده نیز مورد توجه مسوولان ارشد استان قرار گیرد چراکه جزو مطالبات مردم فساست.
مقام عالی دولت در شهرستان فسا در ادامه با اشاره به ظرفیتها و شایستگیهای شهرستان فسا خاطرنشان کرد: متاسفانه شهرستان فسا نسبت به شایستگیهایی که دارد، هنوز آن گونه که سزاوار است مورد توجه قرار نگرفته است.
او افزود: این شهرستان ۱۱۰۰ شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است و نباید این چنین مورد بی مهری قرار گیرد چراکه مردم تکلیف خود را به خوبی انجام داده اند.
صفرپور با اشاره به مطالبات مردم در حوزههای مختلف خاطر نشان کرد: فسا قطب کشاورزی و دامداری جنوب کشور است، اما به دلیل عدم سرمایه گذاری، فاقد یک واحد کشتارگاه صنعتی است چراکه سرمایه گذار در برکراسیهای اداری گرفتار شده است و متاسفانه الان در حال خام فروشی در حوزه کشاورزی و دامداری هستیم و یا اینکه قطب پزشکی و درمانی استان فارس هستیم و میطلبد که این حوزه تقویت شود.
او ادامه داد: در فرمانداریها مشکلی وجود ندارد که لاینحل باشد، اما متاسفانه بروکراسی اداری سرمایه گذاران را زمین گیر کرده است و باید امروز اذعان کنیم که فرش قرمز پهن کردن برای سرمایه گذار کفایت نمیکند بلکه باید تا مرحله آخر از سرمایه گذار حمایت کرد.
صفرپور تاکید کرد: فرمانداریها همه گونه حمایتی از سرمایه گذار انجام میدهند، اما پس از آن حمایتی انجام نمیشود و سرمایه گذار از ادامه کار منصرف میشود که انتظار داریم استاندار محترم فارس و مدیران کل دستگاههای اجرایی در این راستا یار و یاور سرمایه گذار باشند و موانع را از پیش پای او بردارند.
او در ادامه به مصوبات سفر اول ریاست جمهوری نیز اشاره تصریح کرد: ما در فسا بیش از ۴۰ مصوبه و ۴۸ پروژه داشتیم که جزو بالاترین مصوبات در میان شهرستانها بوده است.
نماینده عالی دولت در شهرستان فسا ادامه داد: در سفر امروز نیز ۱۷ مصوبه جدید داشتیم که امیدواریم اجرای آنها به توسعه بیشتر شهرستان و رفاه بیشتر مردم کمک کند.
افتتاح زمین چمن مصنوعی روستای محمود آباد سفلی، بازدید از پروژه نهضت ملی مسکن، حضور در جلسه شورای اداری، شرکت در چهارمین همایش اقتصادی و سرمایهگذاری، میز ملاقات مردمی با تعدادی از مردم، سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی، دیدار با خانواده معزز شهیدان صابری، مراسم کلنگ زنی فیبر نوری و افتتاح بوستان بعثت، افتتاح کتابخانه امیر دریادار سیاری از مهمترین برنامههای سفر دوم استاندار فارس به شهرستان فسا بود.
به گفته او، همزمان با حضور استاندار فارس سه زمین چمن مصنوعی در فسا به بهره برداری رسید. صفرپور در مراسم افتتاح زمین چمن روستای محمود آباد سفلی گفت: همزمان با بهره برداری از این زمین چمن، زمین چمن روستاههای صحرا رود و روستای داراکویه هم به بهره برداری رسید. وی گفت ارزش فعلی این سه زمین چمن بیش از ٧ و نیم میلیارد تومان است.
صفرپور ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر گفت: در دهه فجر امسال در مجموع ۷۵ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۷۲ میلیارد ریال در شهرستان فسا افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد.
در ادامه فیروزی نماینده فسا در مجلس نیز در سخنانی اظهار داشت: امروز با توجه به سیاستهای ابلاغی اصل ۴۴ قانون اساسی راهی جز استفاده از ظرفیت بخش خصوصی نداریم.
او خواستار تسهیل گری در تشریفات اداری شد و گفت: گرچه اقداماتی انجام شده است، اما کافی نیست چراکه سرمایه گذار نیازمند تسهیلات بانکی است.
فیروزی ادامه داد: در فارس وضعیت بانکها در پرداخت تسهیلات مناسب نیست گرچه در سپرده گذاری وضعیت خوب است.
فیروزی با اشاره به ظرفیتهای شهرستان فسا در حوزههای کشاورزی و دامپروری خاطرنشان کرد: ما در حال تکمیل زنجیرههای کشاورزی هستیم و بزرگترین گلخانه جنوب کشور را در این شهر دنبال میکنیم.
او افزود: امروز پایانه صادرات محصولات کشاورزی در شهرستان بالغ بر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در حوزه دامداری هم ۶۰۰ هزار دام سبک و ۱۸ هزار دام سنگین داریم.
فیروزی همچنین با اشاره به توافقات انجام شده با کارخانه قند شرکت مینو برای احداث کشتارگاه صنعتی و. نیز گفت: مجوز احداث ۵ کارخانه گرفته شده است که مجموع این اقدامات اشتغال را در پی خواهد داشت.
محمدهادی ایمانیه استاندار فارس نیز ضمن اینکه از مدیران استانی خود خواست، از فرصت ایجاد شده برای خدمت به مردم نهایت استفاده را ببرند، از ضرورت اصلاح رویههای غیرمنطقی سخن گفت و افزود: هنر مدیران پهن کردن فرش قرمز برای بازگشت نخبگان و سرمایههای انسانی به کشور است؛ میبایست فرایندها و تبصرهها و قوانین در جهت رفع مسائل و باز کردن گرهای از مشکلات باشد.
او، گریز کوتاهی هم به اقدامات انجام شده توسط خود در دوران تصدی مدیریت ارشد اجرایی استان زد و گفت: خداوند را شاهد میگیرم تمام تلاش خود را کرده ام تا با هر روشی که امکان دارد، گرهای از مشکلات سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی باز شود؛ هر هفته دوبار بصورت مستقیم در قرارگاه اقتصادی کوثر با سرمایه گذاران ملاقات چهره به چهره و بی واسطه دارم و بصورت لحظهای موضوعات مرتبط با ایشان را پیگیری میکنم.
ایمانیه، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، کارگروه احیا بنگاههای راکد، ستاد حمایت از سرمایه گذاری استان و دیدار چهره به چهره با سرمایهگذاران در تهران را بخش دیگری از اقدامات انجام شده برای گسترش سرمایه گذاری در استان فارس عنوان کرد و گفت: پنج شنبه ها، فرصتی را اختصاص دادهام و بی واسطه با نخبگان و دانشجویانی که دلخوریهایی دارند گفتگو میکنم و در حد توان برای رفع ناراحتی آنان اقدام میکنم.
او، در خصوص بازدید از پروژههای نهضت ملی مسکن شهرستان فسا گفت: این شهرستان تا ۶ ماه قبل در بحث اجرای طرح نهضت ملی مسکن جایگاه قابل قبولی نداشت و در بین ۳۷ شهرستان استان در رتبه بیست و نهم قرار گرفته بود که مجموعه اقدامات و تلاشهای صورت گرفته توسط فرماندار، مدیران راه و شهرسازی و بنیاد مسکن استان سبب شد که این شهرستان امروز در جایگاه نخست استان قرار گیرد.
استاندار فارس، بزرگراه شیراز – فسا – داراب – بندرعباس را یکی از محورهای اساسی استان برشمرد و گفت: هم اینک این محور از شیراز تا فسا در چهار باند زیر بار ترافیک قرار دارد و عملیات اجرایی آن در ادامه از داراب و سپس تا بندرعباس ادامه خواهد داشت.
او ادامه داد: همزمان محور فسا - جهرم نیز در حال بازسازی و روکش آسفالت است که امروز قسمتی از آن زیر بار ترافیک قرار گرفت و روند تکمیل این پروژه نیز با جدیت ادامه خواهد داشت.