رئیس ائتلاف «اسرائیل بیتینیو» در سخنانی با تکرار توهم نابودی جنبش حماس، پیشنهاد کرد که پس از تحقق این رویای دور و دراز صهیونیستها، اداره غزه به کشور مصر سپرده شود.
«آویگدور لیبرمن» رئیس ائتلاف «اسرائیل بیتینیو» در گفتوگو با روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» مدعی شد: در آینده باید مصر بر غزه مسلط شود.
وی درباره کرانه باختری نیز گفت: اردن نیز باید مسئولیت مدیریت منطقه موسوم به «أ» و بخش کوچکی از منطقه «ب» در کرانه باختری را بر عهده بگیرد.
بر اساس توافق اسلو، کرانه باختری به سه بخش تقسیم شد که شامل مناطق A و B و C (به عربی أ، ب و ج) میشود.
مناطق A شامل مراکز جمعیتی اصلی است که ۱۸ درصد سرزمینهای کرانه را با حدود ۵ هزار و ۸۰۲ کیلومتر مربع در بر میگیرد و تحت سیطره امنیتی و اداری فلسطینیها (مسئولان تشکیلات خودگردان) است.
مناطق B شامل روستاها و شهرکهای اطراف شهرهاست که ۲۱ درصد مساحت کرانه باختری را دارد و تحت نظارت مشترک فلسطینیها و رژیم صهیونیستی اداره میشود به طوریکه نظارت مدنی و اداری آن بر عهده تشکیلات خودگردان و از حیث امنیتی، تحت سیطره صهیونیستهاست.
مناطق C که کاملا به هم متصل و در سرتاسر کرانه باختری گسترده شده است ۶۱ درصد مساحت کرانه را به خود اختصاص میدهد و کاملا تحت سیطره اداری و امنیتی رژیم صهیونیستی است.
مقامات رژیم صهیونیستی در حالی توهم نابودی حماس و تسلط بر غزه را در سر میپرورانند که علیرغم گذشت ۱۱۹ روز از انواع جنایات در این باریکه همچنان ضربات سنگینی را از مقاومت متحمل میشوند.
با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروههای مقاومت فلسطین در ۱۵ مهرماه و آغاز بمبارانهای وحشیانه مناطق مسکونی و مراکز درمانی و آموزشی غزه توسط رژیم صهیونیستی، رزمندگان مقاومت نیز به مقابله با نظامیان این رژیم پرداخته و ضربات مهلکی به ارتش صهیونیستها وارد کردهاند.
بعد از حدود چهار ماه جنگ علیه غزه، شکست کابینه رژیم صهیونیستی در دستیابی به سه هدف اعلامی این کابینه یعنی نابودی حماس و آزادی اسرا موجب تشدید تنشها بین سران رژیم صهیونیستی شده و جایگاه ائتلاف حاکم بر کابینه این رژیم در میان توده صهیونیستها را تضعیف کرده است.
همچنین طی این مدت رژیم صهیونیستی برای اولین بار در طول عمر ۷۵ ساله تاسیس جعلی خود ضربات سهمگینی از چهار گروه مقاومت اسلامی به طور همزمان دریافت کرده و در عین حال به هیچ یک از اهداف ادعایی خود دست نیافته است.
منبع: ایرنا