عواد محمد با حضور در شهرک صنعتی شکوهیه قم افزود: وزارت صنایع عراق بیش از این با کشور اردن به صورت مشترک در مناطق مرزی خود اقدام به ایجاد منطقه اقتصادی با استفاده از ظرفیتهای دو طرف و بر اساس قوانین مشترک نموده است.
رئیس هیات شهرکهای صنعتی عراق عنوان کرد: به دنبال آن هستیم تا با ایران نیز در منطقه مرزی مهران منطقه صنعتی مشترک متناسب با قوانین هر دو کشور ایجاد کنیم و این فرصت را به وجود آوریم که بتوانیم فعالیتهای صنعتی منطقه را افزایش دهیم.
رئیس هیات شهرکهای صنعتی عراق با بیان اینکه در این راستا وزارت خارجه و دولت عراق در حال بررسی کارشناسی موضوع هستند تاکید کرد: حضور در شهرک صنعتی شکوهیه قم با هدف انتقال تجربیات و آشنایی با توانمندیهای زیرساختی شهرکهای صنعتی ایران انجام میشود.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی استان قم نیز در حاشیه نشستهای تخصصی هیات عراقی طی سخنانی، بیان کرد: استان قم با دارا بودن هفت شهرک، چهار ناحیه صنعتی، ۲ شهرک صنعتی خصوصی و یک منطقه ویژه اقتصادی از ظرفیت بالایی در ایجاد و تامین زیرساختهای صنعت و تولید در کشور برخوردار است.
وحید آشتیانی افزود: در کنار ایجاد زیرساختهای مورد نیاز سرمایه گذاران داخلی، بدنبال آن هستیم که این دانش و تجربیات خود را در اختیار سایر کشورها با هدف توسعه تولید و صنعت منطقه قرار دهیم.
علیرضا جعفری مدیر امور فنی و زیرساخت سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نیز در این نشست با استقبال از همکاریهای فنی و مشاورهای برای ایجاد و توسعه همکاریهای صنعتی گفت: در این مرحله از همکاریها مطالعات فاز ۱ و ۲ شهرک سازی و همچنین قیمت محاسباتی و برآورد هزینههای اجرای کار برای شهرکهای صنعتی مورد بررسی و ارزیابی کارشناسان و مشاورات دو طرف در تهران و قم قرار میگیرد.
در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.