علی دهقانی گفت: مقام معظم رهبری چهار راهبرد مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت را برای آن مطرح کردهاند و همه دست اندرکاران امر انتخابات از جمله انتخابکنندگان، انتخابشوندگان، مجریان، ناظران و دستگاههایی که وظیفه و تکلیف در امر انتخابات دارند، باید به این چهار راهبرد بهصورت متوازن و در کنار هم عمل کنند.
او ادامه داد: قانون در موضوع انتخابات بیشتر به پیشگیری و کنترل اوضاع توجه دارد و اشراف اطلاعاتی و رصد مستمر موضوعات مرتبط و نیز توجه به راهبردهای مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری در این زمینه میتواند راهگشا باشد.
دهقانی گفت: در هر دوره از انتخابات، متغیرهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ممکن است انتخابات را به چالش کشانده و اعتماد گروهی از مردم را برای حضور در انتخابات خدشهدار کند که باید ضمن تبیین واقعیتها برای مردم، این متغیرها نیز به خوبی شناسایی و با اقدام پیشگیرانه و در چارچوب قوانین و مقررات، کنترل شوند تا شاهد برگزاری انتخاباتی پرشور و سالم باشیم.
رییس کل دادگستری خوزستان افزود: در حوزه نظارت بر رفتار افراد و تخلفات و جرایم فردی، انتظار میرود بیشتر از شیوههای پیشگیری غیرکیفری که هزینههای کمتری برای جامعه دارد، بهره گرفت.
دهقانی ادامه داد: استفاده از ظرفیت تنوع قومیتی، عشایر و طوایف استان، همراه و مکلف کردن دستگاههای اجرایی به انجام وظایف و تکالیف خود، اعمال تدبیر و مدیریت امور در زمان مناسب، توجه به اطلس انتخاباتی که باتوجه به سوابق و تجارب انتخابات دورههای قبل تدوین شده است، تجزیه و تحلیل اطلاعات و اخبار به ویژه مطالب منتشر شده در فضای مجازی، مستندسازی تخلفات و جرایم انتخاباتی، از دیگر مواردی است که باید مورد توجه دستگاههای، اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی استان قرار گیرد.
به گفته او با تعامل همه دستگاهها و نهادها و همراهی مردم انتخاباتی پرشور با حضور حداکثری و تضمین سلامت و امنیت در استان داشته باشیم.