حجتالاسلام والمسلمین مهدی هادی رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه در مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک بین دادستانی کل کشور و سازمان بهزیستی گفت: هرجایی که فضای انجام کار نیکو فراهم است باید با تعاون همراه باشد؛ همانند سازمان بهزیستی که در انجام امور محوله خود با طیف گستردهای از افراد روبرو است، اگر وظایف خود را با تعاون انجام دهد، کارها بهتر و سریعتر به نتیجه خواهند رسید.
او بیان کرد: کاری که امروز در این برنامه با انعقاد تفاهمنامه مشترک بین دادستانی کل کشور و سازمان بهزیستی صورت میگیرد، در همین راستا است.
رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه با بیان اینکه سازمان بهزیستی جایگاهی ویژه و منحصر به فرد در کشور دارد، گفت: تکالیف متعددی در قوانین مختلف برعهده این سازمان گذاشته شده است؛ بهطور مثال، در ماده ۲ قانون حمایت از کودکان بد سرپرست و بیسرپرست، تکفل آنها برعهده سازمان بهزیستی گذاشته شده است.
حجتالاسلام والمسلمین هادی گفت: سازمان بهزیستی باید طبق اسناد و قوانین موجود در کشور، تمامی دستگاهها را موظف بههمکاری باخود کند و بهنوعی نقش مطالبهگری در این راستا داشته باشد. سازمان بهزیستی به تنهایی نمیتواند امور محوله را انجام دهد چرا که تکالیف این سازمان بسیار گسترده است.
او بیان کرد: از آنجا که مخاطبان سازمان بهزیستی، کودکان بیسرپرست و یا ایتام هستند، از رئیس سازمان بهزیستی میخواهم این ایه را در مجموعه تحت نظر خود تسری دهند. در قرآن کریم ۲ بار تاکید شده هیچکدام از شما مگر به شیوهای احسن، نزدیک مال افراد یتیم نشوید؛ این آیه بسیار هشدار دهنده است.
رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه تصریح کرد: هرکسی در سازمان بهزیستی کار میکند، باید بینش او یکگام نیکوتر و جلوتر از دیگر افراد جامعه باشد. کسی که مددکار اجتماعی میشود نباید مهارت و دانشی معمولی داشته باشد و باید به امور محولهاش، ورودی احسن داشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین هادی بیان کرد: پیشنهاد میکنیم، در تفاهمنامهای که امروز انعقاد میشود، بخشی برای مطالعات علمی و پژوهشی در نظر گرفته شود.
او گفت: سازمان بهزیستی از ارگانهایی است که دادههای زیادی در دست دارد که اگر این دادهها را تبدیل به اطلاعات کند، قادر است اطلاعات مفیدی برای تصمیم گیری در اختیار دیگر سازمانها قرار دهد.