مدیرکل تامین اجتماعی البرز گفت: ۳۴ هزار و ۴۱۰ نفر بیمه شده اختیاری هستند که ۶ درصد بیمه شدگان اصلی در البرز را تشکیل می‌دهند.

داود سعدزاده گفت: ۵۳۱ هزار و ۹۵۰ نفر در همین مدت به عنوان بیمه شده اصلی تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
 
مدیرکل تامین اجتماعی استان خاطرنشان کرد: در قانون تامین اجتماعی برای پوشش بیمه‌ای افرادی که مدتی به واسطه اشتغال تحت پوشش بیمه اجتماعی بوده، اما به دلیل عدم اشتغال، از پوشش این بیمه خارج شده اند، تدابیری اندیشیده شده است به نحوی که این گونه اشخاص با دارا بودن حداقل ٣٠ روز سابقه پرداخت حق بیمه، بتوانند بیمه خود را به طور اختیاری ادامه دهند.
 
سعدزاده ادامه داد: متقاضیان بیمه اختیاری می‌توانند تا سن ٥٠ سالگی با دارا بودن حداقل ٣٠ روز سابقه پرداخت حق بیمه که به لحاظ بازنشستگی معتبر باشد، بیمه خود را به طور اختیاری ادامه دهند.
 
وی اظهار کرد: چنانچه سن متقاضی در زمان ثبت تقاضا، بیش از ٥٠ سال باشد، پذیرش درخواست وی منوط به دارا بودن سابقه پرداخت حق بیمه قبلی، معادل مدت مازاد سنی وی خواهد بود و تمامی متقاضیانی که حداقل ١٠ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند نیز بدون رعایت شرط سنی تقاضای آنان پذیرفته خواهد شد.
 
سعدزاده افزود: نرخ پرداخت حق بیمه در بیمه اختیاری، معادل ۲۷ درصد دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه مورد قرار داد خواهد بود و با پرداخت حق بیمه اختیاری، بیمه شده از مزایایی، شامل خدمات درمانی، وسایل کمک پزشکی، مستمری بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی و هزینه کفن و دفن، برخوردار می‌گردد؛ در نتیجه، سایر مزایای بیمه اجباری، یعنی، کمک هزینه ازدواج (یا همان هدیه ازدواج تامین اجتماعی)، از کارافتادگی جزئی، غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری و بیمه بیکاری، به دارندگان این نوع از بیمه خویش فرما، پرداخت نمی‌شود.
 
وی تاکید کرد: مهلت پرداخت حق بیمه اختیاری، برای هر ماه، تا آخرین روز دو ماه بعد است در صورتی که در این مهلت، حق بیمه پرداخت نشود، قرارداد بیمه، از اولین روز ماهی که حق بیمه پرداخت نشده، باطل شده و بیمه گذار، باید مجددا برای ثبت نام بیمه اختیاری، اقدام نماید. ضمنا، اولین پرداخت حق بیمه این نوع از بیمه خویش فرما، باید همزمان با انعقاد قرارداد بیمه، انجام گیرد.
 
مدیرکل تامین اجتماعی افزود: تمامی بیمه شدگان اختیاری و آن دسته از مستمری بگیرانی که با احتساب سابقه پرداخت حق بیمه ادامه به طور اختیاری، در ردیف مستمری بگیران قراردارند، همانند بیمه شدگان اجباری از پرداخت فرانشیز درمانی معاف خواهند بود و هزینه کفن و دفن و همچنین وسایل کمک پزشکی (پروتز و اروتز) به آنان مطابق مقررات مربوطه ارائه می‌شود.
برچسب ها: تامین اجتماعی ، بیمه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.