رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در راستای تامین امنیت غذایی و تنظیم بازار، توزیع نهاده‌های دامی با هدف رشد تولید گوشت قرمز در استان افزایش یافت.

محمد رضا حاجی رضا ، پیرامون این مطلب گفت: به‌منظور افزایش تولید گوشت قرمز استان و توسعه پرواربندی، در دیماه سال‌جاری علاوه بر سهمیه بازارگاهی دامداران، مقدار ۱۹ هزار تُن نهاده جو به صورت مدت دار (۶ماهه) بین دامداران استان با اولویت دام سبک توزیع شد.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم تاکید کرد: علاوه بر این برای مدیریت هرچه بهتر بازار گوشت قرمز و تامین نیاز مردم، توزیع گسترده گوشت قرمز منجمد (هم گوشت گوسفند و هم گوشت گوساله) به صورت مستمر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و منتخب استان و همچنین از طریق شبکه کاسبان امین فعال در قم در حال انجام است.

بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.