رحمانی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت:پویش ملی سلامت، با رویکرد غربالگری دیابت و پرفشاری خون، امروز سی ام دی به پایان میرسد و به دنبال آن، چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم آغاز میشود.
رحمانی افزود: تغذیه سالم با محوریت ۲ موضوع افزایش مصرف گروه شیر و لبنیات و تاکید بر مصرف کم نمک تصفیه شده یددار ادامه دارد.
وی اضافه کرد: مصرف نمک که باید بین ۳ تا ۵ گرم باشد در استان قزوین بین ۱۲ تا ۱۵ گرم است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: مصرف لبنیات هم در استان کمتر از حد استاندارد است.
پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم تا پانزدهم بهمن ادامه دارد.