احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: به تازگی مجلس شورای اسلامی قانونی را تصویب کرده تا مدارس غیر دولتی رتبه بندی شوند.
وی افزود: برای رتبه بندی مدارس ما ابتدا شاخصهایی همچون فضای آموزشی، سرانه تجهیزات و امکانات، سرانه نیروی انسانی، کیفیت آموزشی، رویکرد تربیتی و پرورشی که در دنیا مرسوم است را انتخاب میکنیم.
محمود زاده ادامه داد: ما این شاخصها را کمی سازی کرده و به آنها نمره میدهیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا معلمان این نوع مدارس نیز در رتبه بندی ارزیابی میشوند؛ اظهار کرد: هنوز قانونی در این خصوص تصویب نشده است؛ به همین علت معلمان مدارس غیر دولتی مشمول رتبه بندی نمیشوند.
بر اساس گزارشها، نمایندگان مجلس در جلسه علنی ۲۰ آذر سال جاری و در راستای اجرای راهکار ۳/۱۹ فصل هفتم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تهیه الگوی نظاممند رتبه بندی سالانه مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی به منظور شفاف سازی عملکرد و ارتقای کیفیت و تقویت انگیزههای رقابت منطقی و علمی بین آنان بر اساس شاخصهای کیفیت آموزشی و پرورشی برنامه درسی، نیروی انتظامی و فضا و تجهیزات و تصویب آن در شورای عالی آموزش و پرورش خواهد بود.
واقعا مدیریت بدی دارید ، افراد در مدراس غیر دولتی به کار گرفته نی شوند و حتی حقوق درست به آنها داده نمی شود ، معلم کاملا مورد استسمار واقع می شود و اصلا هیچ قانونی مبنی بر اینکه از معلم و حقوق او در این گونه مدارس حمایت شود وجود ندارد .
در این گونه مدارس با معلم به صورت ساعتی قرار داد می بنند آن هم با ساعت ۲۰ یا ۳۰ هزار تومان ، یعنی معلمی که ۶ ساعت در این گونه مدارس زحمت می کشد حتی حقوقش به یک میلیون هم نمی رسد . اگر کلاس فوق برنامه برگزار شود ، حق الزحمه ای تعلق نمی گیرد . لطفا یا بساط مدارس غیر انتفاعی را بردارید و یا اینکه درست به وضعیت معلم رسیدگی کنید