دبیرکل مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم گفت: برای حضور حداکثری باید به قرائت امام و رهبری از انتخابات برگردیم که حضور حد‌اکثری همراه با رقابت واقعی بین نامزد‌ها و مشارکت جدی و قوی مردم است.

حجت الاسلام والمسلمین علی بنایی در دیدار اعضای این مجمع با آیت الله حسینی بوشهری گفت: در موضوع انتخابات آنچه که از امام راحل (ره) به یادگار داریم این بود که «مجلس در راس امور است» و آنچه در توصیه‌های مقام معظم رهبری، مخصوصاً از ابتدای سال جاری گوشزد می‌شود و تأکید می‌کنند، اهمیت بخشیدن به حضور مردم در تمام صحنه‌های انقلاب و خصوصا حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای هست.

بنایی انتخابات مجلس شورای اسلامی که از آن به عنوان «خانه ملت» یاد می‌شود را مهم دانست و گفت: مجلس به عنوان قوۀ مقننه منشأ تصمیمات اساسی در کشور هست و بایستی با حضور حد‌اکثری مردم در پای صندوق‌های رأی، هم این جایگاه را ارتقاء بخشید، امنیت کشور را تضمین کرد، برای مردم امیدآفرینی کرد و سرمایه اجتماعی کشور را افزایش داد.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با اشاره جایگاه جامعه مدرسین حوزه در عرصه انتخابات گفت: در دو دهه اخیر در ایام نزدیک به انتخابات، جامعه مدرسین محل مراجعه گروه‌ها وجناح‌ها بود و جمعیت‌های زیادی از شهرستان‌ها و استان‌های کشور برای رایزنی و مشاوره به اینجا می‌آمدند.

او  با بیان این که قم در کشور در دو سطح استانی و ملی اثرگذار است و نمایندگان قم می‌توانند در سطح ملی برای کشور نقش‌آفرین باشند، گفت: نماینده قم در مجلس شورای اسلامی از یک سو نماینده مردم در امر تقنین در سطح ملی است و از سوی دیگر به یک معنا از حوزه علمیه قم نمایندگی می‌کند؛ حوزه‌ای با این عظمت و شکوه که ما شاهد یکصدمین سالگرد تجدید بنای آن هستیم.

بنایی ادامه داد: باید کسی که از قم نمایندگی می‌کند از شأنیت و قابلیت و ظرفیت بالایی برخوردار باشد، ولی متأسفانه به این امر مهم توجه بایسته نشد و ما شاهد یک پارادوکس شدیم؛ یعنی از یک طرف می‌بینیم که قم اهمیت والایی دارد و در سطح ملی جداً اثرگذار است و از طرف دیگر به مسیر انتخابات قم کم‌توجهی می‌شود.

دبیرکل مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم در ادامه گفت: به دلیل نقش و جایگاه قم ما همیشه اصرار داشتیم و از جامعه مدرسین خواهش می‌کردیم که در انتخابات‌ها ورود جدی داشته باشد، چون سرنوشت سیاسی قم قطعاً به سرنوشت سیاسی کشور گره خورده است و نباید نسبت به منتخب حوزه انتخابیه قم همچون سایر حوزه‌های انتخابیه نگریست؛ تراز نمایندگی مجلس از قم باید در تراز واقعی قم، تراز انقلاب اسلامی و حوزه علمیه قم باشد و این نکته بسیار با‌اهمیتی است که بزرگان حوزه در سال‌های نه‌چندان دور به آن توجه خاص می‌کردند.

بنایی افزود: نقش قم در کشور بسیار با اهمیت است. اگر مردم قم با حضور حد‌اکثری، با جدیت و با امید پای صندوق رأی بیایند و احساس تکلیف کنند، حتما به تکلیف خودشان عمل می‌کنند و وظیفه خودشان را انجام می‌دهند واین امر قطعاً برای کشور هم اثرگذار خواهد بود.

موسس اندیشکده مطالعات انقلاب اسلامی طلوع مهرافزود: در روز ۱۹دی که جمع زیادی از اهالی قم خدمت مقام معظم رهبری بودند، ایشان فرمودند که همه تکلیف دارند و بایستی در این زمینه کار کنند که به هر نحو می‌توانند امیدآفرینی کنند و مردم را پای صندوق رأی بیاورند. امیدواریم که بتوانیم در این دوره شاهد حضور جدی و اثرگذار مردم باشیم.

دبیرکل مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم گفت: باید برای قم فکر جدی شود؛ زیرا قم را نمی‌شود دست افراد و جریان‌هایی سپرد که به قم اعتقاد ندارند و نسبت به قم شناخت لازم را ندارند و از تعهد و وفاداری به شهر کریمه اهل بیت (ع) وآرمان‌های آن بی‌بهره‌اند.

دبیرکل مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم در پایان گفت: برای حضور حداکثری بایستی به قرائت امام و رهبری از انتخابات برگردیم، قرائت امام و رهبری از انتخابات؛ یعنی حضور حد‌اکثری همراه با رقابت واقعی بین نامزد‌ها و مشارکت جدی و قوی مردم که باعث امیدواری و عامل ایجاد امنیت پایدار و موجب یاس و نومیدی دشمنانان وبدخواهان می‌شود؛ برای رسیدن به این نقطه بایستی از هر کاری که موجب دلسرد کردن و ناامیدی مردم می‌شود، خودداری شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.