با شروع اقدامات دفتر بازرسی کل رژیم صهیونیستی برای رسیدگی به وضعیت جنگ و اتفاقات ۷ اکتبر (۱۵ مهر)، مقامات امنیتی صهیونیست نگران هستند که اسناد سری مربوط به جنگ علیه غزه بر ملا شود.

به نقل از روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت»، تنش ها بین دفتر بازرسی کل کابینه رژیم صهیونیستی و دستگاه های امنیتی این رژیم در پی رسیدگی این دفتر به وضعیت جنگ و اتفاقات روی داده در روز ۷ اکتبر (آغاز عملیات طوفان الاقصی) بالاگرفته و محافل صهیونیستی نگران هستتند که در حالی که جنگ علیه غزه در جریان است، اسناد جاسوسی سری مربوط به اتفاقات روز هفتم اکتبر برملا شود.

همزمان با تشدید انتقادات از عملکرد نهادهای سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی به دلیل شکست این رژیم از مقاومت فلسطین، «یدیعوت آحارنوت» نیز جزئیات جدیدی از شکست اطلاعاتی و نظامی رژیم اشغالگر و غافلگیری آنها در روز هفتم اکتبر را فاش کرده بود.

از طرفی به تازگی دیوان عالی رژیم صهیونیستی قانون «لغو برهان معقولیت» را که به موجب آن نظارت بر قوانین مصوب و انتصاب ها محدود می شد، لغو کرد و بدین ترتیب دیوان عالی دادگستری رژیم صهیونیستی بیشتر می تواند در مورد اقدامات کابینه اعمال نظر کند. حزب لیکود به رهبری «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه ای، اقدام دیوان عالی را محکوم کرد و آن را در شرایط جنگ، عامل اختلاف و تفرقه دانست.

به گزارش ایرنا، عملیات «طوفان الاقصی» در ۱۵ مهرماه، سیستم امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی را به هم ریخته و به عقیده بسیاری از کارشناسان، این رژیم دیگر نخواهد توانست وضعیت گذشته را بازیابد.

تشدید اختلافات داخلی بین سران رژیم صهیونیستی درباره مقصران شکست از مقاومت فلسطین نیز بر دامنه تنش‌ها در سرزمین‌های اشغالی افزوده و اغلب صهیونیست‌ها نتانیاهو را مقصر این شکست می‌دانند.

اختلافات در میان سران رژیم صهیونیستی و ناآرامی ها در سرزمین های اشغالی تا حدی تشدید شده که دستگاه های امنیتی این رژیم، توزیع سلاح بین شهرک نشینان را خطرناک اعلام کرده اند، زیرا نگران هستند که ناآرامی های مسالمت آمیز کنونی به ناآرامی های مسلحانه تبدیل شود.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان این رژیم و مقاومت فلسطین، آتش بس موقت چهار روزه برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌«طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

بیش از صدروز از جنگ رژیم اشغالگر علیه نوار غزه گذشت اما دو هدف اعلامی این رژیم مبنی بر از بین رفتن حماس و آزادی اسرای صهیونیست تحقق نیافته است. بسیاری از کارشناسان، ادامه این روند را برای کابینه «بنیامین نتانیاهو» غیرممکن دانسته و معتقدند به زودی این کابینه سقوط خواهد کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۱۴:۴۳ ۲۷ دی ۱۴۰۲
خداوند با اذن خودش ودستان رزمندگان اسلام آنها را خوار وذلیل و سوال در سطح جهان رسوا کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۹ ۲۷ دی ۱۴۰۲
ان شاء الله رسوایی صهیونیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۰ ۲۷ دی ۱۴۰۲
ما را از قطعنامه های آبکی سازمان ملل نترسانید. ما یاد گرفتیم حقوق خود را عادلانه و با رعایت قوانین بین المللی و حقوق بشری از دشمنانمان باز پس گیریم و در این راه نه از آمریکا و نه از اسرائیل و نه قعطنامه های آبکی سازمان ملل می ترسیم.
مگر سازمان ملل توانست جلوی اشغال عراق و افغانستان توسط آمریکا و متحدانش را بگیرد تا مانع کشتن هزاران زن و کودک نشوند. این سازمان بین المللی تا زمانیکه به سیاسی بازی ها و رفتار دوگانه در قبال ملتها و دولتها می پردازد حنایش برای مردم جهان رنگ نخواهد داشت.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۸ ۲۷ دی ۱۴۰۲
اینها 8000هزار کودک را شهید کردند حقوق دانان جهان مثل گاو تماشا کردند این چند کاغذ چه خواهد کرد دنیا در حال سقوط و رفتن به جنگ جهانی هست
آخرین اخبار