مدیر کل راهداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: از مجموع ۸۸۷ نقطه حادثه خیز در کشور ۱۳ نقطه مربوط به استان است که باید اصلاح شود.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل استان در برنامه صف اول شبکه دنا با اشاره به اینکه شناسایی نقاط حادثه خیز استان در کمیسیون راه کشور شناسایی، تایید و تصویب می‌شود گفت: ۱۳ نقطه مربوط به استان است که باید تا پایان امسال ۵ نقطه اصلاح شود.
 
پیمانجو افزود: اصلاح و بهسازی سه نقطه با پیشرفت ۲۵ تا ۴۰ درصد در دستور کار و هم اکنون در حال اجرا است که تلاش می‌شود ۲ نقطه دیگر نیز با تخصیص اعتبارات تا پایان امسال به بهره برداری برسد.
 
وی از وجود ۶ هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه در استان خبر داد و گفت: از این مقدار چهار هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه روستایی،  ۲۷۰ راه شوسه است.
 
مدیر کل راهداری و حمل و نقل استان همچنین با بیام اینکه اولویت این اداره ایمن سازی راه‌های  اصلی، بزرگراهی و روستایی بالای ۲۰ خانوار است ادامه داد: تعهد ما برای راه‌های روستایی ۵۰۰ کیلومتر است.
 
پیمانجو اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۷۵ کیلومتر راه روستایی احداث و آسفالت شده است و دیگر طرح‌های بهسازی جاده‌ها در حال انجام است.
 
وی به طرح بهسازی جاده دهستان زیلایی به عنوان مهم‌ترین جاده روستایی استان گریزی زد  و گفت: بخشی از این جاده توسط پیمانکار در حال انجام است بخشی دیگر به دلیل شرایط آب و هوایی و رطوبت هم اکنون با محدودیت زمان در حال انجام است و بخش دیگری نیز با تخصیص اعتبارات دور دوم سفر هیات دولت اجرایی می‌شود.
 
پیمانجو همچنین از اجرای طرح بهسازی، خط کشی، روشنایی ابنیه غنی و روکش‌های حفاظتی در جاده پاتاوه به دهدشت به عنوان یکی از شاهراه‌های کشور خبر داد و گفت: کار در این محور هم زمان بر و هم هزینه بر است و هم اکنون این اقدامات همراه با زیباسازی تونل‌های این مسیر در حال انجام است.
 
وی گفت: کار بهسازی ۲ تقاطع غیر هم سطح در جاده پاتاوه به دهدشت از جمله تقاطع روستای گندی خوری و دهدشت به سوق با انعقاد قرارداد با پیمانکار در حال انجام است.
 
مدیر کل راهداری و حمل و نقل استان از نصب ۶ هزار و ۳۰۰ تابلوی هشدار دهنده از ابتدای امسال تاکنون در جاده‌های استان خبرداد و گفت:  در این مدت همچنین ۶۵ کیلومتر روکش آسفالت،  درزگیری ۳۳ کیلومتر و خط کشی هزار و ۹۰ کیلومتر از راه‌های اصلی و فرعی انجام شده است.
 
پیمانجو همچنین از فعالیت ۲۰ شرکت در حوزه حمل و نقل کالا با ۱۰۷ دستگاه ناوگان خبر داد و گفت: هم اکنون هزار و ۹۸۲ راننده در سامانه هوشمند این اداره ثبت نام شده اند و در حال فعالیت هستند.
 
وی اضافه کرد: همچنین در بخش مسافر هم ۴۲ شرکت در استان با ۷۴۳ دستگاه سواری فعال است.
 
 مدیر کل راهداری و حمل و نقل استان گفت: هم اکنون ۵۱ دستگاه اتوبوس و ۹۶ مینی بوس با هزار و  ۳۰۳ راننده فعال هستند.
 
وی ادامه داد: در بخش حمل کالا نیز از ابتدای امسال تاکنون هزارو  ۱۷۰ تن کالا جابجا شده که از جمله این کالا‌ها کلنکر سیمان، مواد بهداشتی و آرایشی،  مرکبات و آب معدنی بوده است.
 
پیمانجو گفت: از ابتدای امسال تاکنون هزارو ۹۱ نفر از ناوگان عمومی استان جابجا شده اند.
 
وی در خصوص ارائه تسهیلات تبصره ۱۸ به ناوگان حمل و نقل عمومی استان هم گفت: ۳۰ دستگاه اتوبوس، مینی بوسی و تاکسی جدید به ناوگان عمومی استان اضافه می‌شود.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.