حامد آرمانفر امروز در جمع خبرنگاران گفت: اکنون با اقداماتی که صورت گرفته است ورودیها به گاز فلر کاهش یافته است و با این حال به جهت همکاری با محیط زیست پروژه FGR در دستور کار قرار گرفت.
او گفت: پروژه بازیابی گازهای ارسالی به سیستم مشعل با رویکرد زیست محیطی در شرکت پالایش نفت تهران اجرایی خواهد شد و مجوز آن از هیأت مدیره اخذ شده و کار مطالعات پایه و تفصیلی شروع شده و بزودی پروژه وارد فاز اجرا میشود.
آرمانفر با بیان اینکه بازرسی کل استان تهران اجرای این پروژه را تکلیف کرده و ما نیز آن را پذیرفتهایم، مجوز لازم اخذ شده و برای کوتاه شدن فرایند کار در حوزه مطالعات پایه از پالایشگاههای دیگر کمک گرفتهایم که یک گام بزرگ رو به جلو باشد، اظهار کرد: مناقصه محدودی را برگزار و این طرح را اجرایی خواهیم کرد.
مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران در پاسخ به این سوال که در حال حاضر میزان آلایندگی پالایشگاه چقدر است، گفت: روزانه ۱۲۵ میلیون مترمکعب گاز در تهران سوزانده میشود و سهم پالایشگاه تهران ۰/۰۸ درصد است.
وی ادامه داد: کل مصرف سوخت پالایشگاه تهران نیز گاز است یعنی آلایندگی در محدوده حداقل و استاندارد است. همچنین بیش از دو سال است که مصرف مازوت در این پالایشگاه قطع شده و نظارت ویژهای از سوی سازمان محیط زیست روی این موضوع وجود دارد.
به گفته آرمانفر علاوه بر اینکه در کورههای مهم آنالایزر آنلاین وجود دارد و Flue Gas به صورت لحظهای پایش میشود، با این حال متعهد شدیم که پروژه نصب دوربین پایش آنلاین روی شعله (Flare) را اجرایی کنیم. در این راستا سفارش نصب چند دوربین پایشگر را دادهایم که روی فلر نصب شود و تصویر آن به صورت آنلاین برای بازرسی کل استان تهران و سازمان محیط زیست ارسال شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر میزان آلایندگی پالایشگاه تهران در حد بسیار کم و استاندارد است چراکه فقط گاز در این پالایشگاه به عنوان سوخت مصرف میشود. این در حالی است که شرکت پالایش نفت تهران بدون توجه به جریان سازیهای صورت گرفته در خصوص مدیران و متخصصین با استمرار در فرآیند تولید ضمن رعایت الزامات زیست محیطی، با جدیت خدمت رسانی به جامعه را با پاسخگویی مسئولانه همچون گذشته در الویت اهداف و برنامههای خود قرار داده است.