یک کارشناس مامایی گفت: علائمی وجود دارند که به هم ریختگی هورمون‌ها را نشان می‌دهند؛ اما کمتر به آن‌ها توجه شده است.

هورمون‌ها مواد مولکولی هستند که توسط جانداران چند سلولی تولید می‌شوند و به قسمت‌های مختلف بدن از جمله اندام‌ها، بافت‌ها و مغز اجازه می‌دهند تا به یکدیگر سیگنال دهند و با هم ارتباط برقرار کنند.

به طور کلی، از طریق این سیگنال، هورمون‌ها به تنظیم بسیاری از فیزیولوژی و رفتار ارگانیسم از جمله در انسان مواردی مانند خواب، هضم، استرس و خلق و خو کمک می‌کنند.

هورمون‌ها در همه موجودات چندسلولی یافت می‌شوند و نقش آن‌ها ایجاد یک سیستم ارتباطی داخلی بین سلول‌های واقع در نقاط دورتر بدن است.

به گفته متخصصان به‌هم ریختگی هورمون های بانوان از شایع ترین مشکلات در بدن آن ها می باشد. زیاد یا کم شدن هورمون ها در بدن زنان می تواند مشکلات گوناگونی را برای بیماران به وجود بیاورد که تشخیص و درمان آن مستلزم مشاوره با یک متخصص با تجربه و آگاه است.

این اختلال به طور کلی می تواند در عملکرد بدن بانوان تاثیر داشته باشد و علاوه بر ایجاد مشکلات جسمی، باعث ایجاد اختلالات روحی هم شود.

در همین راستا فاطمه عدالت فر، کارشناس مامایی با حضور در یک برنامه تلویزیونی تاثیر هورمون‌ها در بدن بانوان را تشریح کرد و سپس درباره عواملی که باعث به‌هم خوردن نظم عادت ماهانه می‌شوند٬ توضیح داد.

او در ادامه تغییراتی را که زنگ خطر به‌ هم ریختگی هورمونی هستند تشریح کرد.

عدالت فر گفت: علائمی وجود دارند که به هم ریختگی هورمون‌ها را نشان می‌دهند؛ اما کمتر به آن ها توجه شده است.

او در پایان درباره قرص‌های پیشگیری از بارداری توضیحاتی را مطرح کرد.

برای توضیحات بیشتر ویدیوی زیر را تماشا کنید:

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار