فرماندار ویژه شهرستان زابل گفت: تا این لحظه ۳۴۳ شعبه اخذ رأی برای حوزه سیستان پیش‌بینی‌شده که ۱۵۲ شعبه آن ثابت است.

 علیرضا ملاشاهی در نشست هم‌اندیشی فرهنگیان حوزه سیستان بیان کرد: افزایش مشارکت در انتخابات از جمله سیاست‌های کلان نظام است که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است.
 
 فرماندار ویژه شهرستان زابل با بیان اینکه باید از ظرفیت نخبگان و فرهنگیان در انتخابات استفاده کنیم تا انتخابات پرشوری رقم بخورد، گفت: انتخابات تجلی مردم‌سالاری دینی است که مردم با حضور خودشان آینده ایران را رقم می‌زنند، در انتخابات مجلس و شوراها و انتخابات ریاست‌جمهوری مردم‌سالاری دینی وجود دارد.

 وی خواستار تشویق، شور و نشاط سیاسی مردم در انتخابات شد و افزود: نمی‌توان گفت در اقدامات صورت‌گرفته دارای نواقصی نبوده‌ایم، لذا تلاش‌های علمی و کارشناسی در جهت رفع موانع و چالش‌ها برداشته‌ایم.
 
 رئیس ستاد حوزه اصلی انتخابیه حوزه سیستان با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی نظام در امر انتخابات از سوی مقام معظم رهبری، گفت: در ابتدای سال ۱۴۰۲ رهبر انقلاب برای اولین‌بار در طول تاریخ انتخابات در ابتدای سال به چهار راهبرد اشاره کردند که رقابت و مشارکت از مهم‌ترین عوامل مؤثر حضور مردم در انتخابات است و باید مسئولان زمینه رقابت را فراهم می‌کنند که تاکنون هیئت نظارت مرکزی نتایج نامزدهای تأیید صلاحیت شده را اعلام کردند.
 
 ملاشاهی افزود: شور و نشاط سیاسی باید در خانواده‌ها و بدنه جامعه نمایان شود تا مطالبات بیان شود.
 
 فرماندار زابل با بیان اینکه فرهنگیان باید در انتخابات مشارکت جدی داشته باشند، گفت: قانون انتخابات امسال تغییرات اساسی کرده که در این فرصت باقی‌مانده سعی در تبیین قانون انتخابات و ظرفیت‌های قانونی برای امر مشارکت و رقابت به نحو مطلوب استفاده شود؛ چرا که مشارکت حداکثری باید هدف‌گذاری شود.
 
 فرماندار زابل با بیان اینکه بسیاری از معاندین می‌گویند مردم همراهی با نظام ندارند، افزود: مردم ایران اسلامی به‌ویژه مردم حوزه سیستان در مناسبت‌های مختلف به‌ویژه انتخابات با حضور پر رنگ خود ثابت کرده‌اند که همواره پشتیبان نظام و جمهوری اسلامی هستند.
 
 وی با ذکر این نکته که رأی مردم خنثی‌کننده توطئه‌های دشمنان است، گفت: مقام معظم رهبری در سخنرانی خود در سالگرد ارتحال امام راحل به این موضوع اشاره کردند که دشمن توپخانه خود را به سمت انتخابات روشن کرده و به دنبال این است که از راه‌های مختلف به انتخابات ضربه وارد کند و مشارکت را به حداقل برساند.
 ملاشاهی ادامه داد: در موضوع فرایند انتخابات ما بر اساس قانون انتخابات یک برنامه زمان‌بندی را از ستاد انتخابات کشور داریم که در حوزه سیستان بر اساس این زمان‌بندی شروع کرده‌ایم و همه برنامه‌ها در زمان خودش اجرا شده است.
 
 وی با بیان اینکه در موضوع زیر ساخت‌ها از تیرماه امسال تاکنون جلسات متعددی را برگزار کردیم و در خیلی از شعب اخذ رأی باید ارتباطات موبایلی و خط تلفنی را داشته باشیم تا دستگاه احراز هویت به‌صورت آنلاین کار کند، ادامه داد: باتوجه‌به قانون جدید انتخابات چندین سند هویتی برای اخذ رأی اضافه شده و مردم می‌توانند از کارت ملی، کارت پایان خدمت، گواهینامه، گذرنامه و شناسنامه برای رأی‌دادن استفاده کنند.
 
 به گفته وی؛ گرچه کد ملی در سامانه افراد ذخیره است؛ اما سعی داریم به سامانه انتخابات کشور وصل باشیم تا اطلاعات در سامانه وزارت کشور هم در لحظه بنشیند.
 
 فرماندار ویژه شهرستان زابل گفت: تا این لحظه ۳۴۳ شعبه اخذ رأی در حوزه سیستان پیش‌بینی‌شده که ۱۵۲ شعبه ما ثابت است، ۱۹۱ شعبه هم سیار داریم که ۱۲۱ شعبه شهری و ۲۲۲ شعبه هم روستایی است.
 
 ملاشاهی تأکید کرد: ما هم نمی‌خواهیم مردم برای شرکت در انتخابات در صف‌های عریض‌وطویل خیلی معطل شوند؛ لذا شعبه‌های اخذ رأی بیشتر شده تا دسترسی راحت‌تر باشد.
 
 ملاشاهی ادامه داد: هیئت بررسی تبلیغات را در حوزه سیستان که برنامه‌ریزی برای نامزدها دارند که بتوانند از فضاهای تبلیغاتی به‌صورت عادلانه بهره‌مند شوند و هم اینکه اگر تخلفات تبلیغاتی صورت بگیرد این هیئت بررسی‌های تخلفات را خواهند داشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.