![سومین روز پیش فروش سکه/ پیش فروش سکه ادامه دار خواهد شد؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20358502_473.jpg)
ایرج نصیرآبادی در حاشیه نشست هماندیشی جمعی از فعالان صنایعدستی و بانوان تحت پوشش اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با فرماندار اظهار کرد: نیمروز دارای ظرفیتهای بالقوهای در حوزه آموزش و ترویج صنایعدستی به خصوص در بخش خامهدوزی است و علاقهمندان خاص خود را هم جذب کرده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیمروز افزود: به منظور بررسی مشکلات و مطالبات صنعتگران شهرستان به طور دایم و منظم جلساتی با حضور مسئولان برگزار میشود تا نسبت به حل و برطرف کردن آنها اقدام شود که این جلسه هم در همین راستا برگزار شد.
فرماندار نیمروز نیز در این جلسه به ظرفیتهای بالای شهرستان در هنر خامهدوزی اشاره کرد و گفت: شهر ادیمی به عنوان شهر ملی خامهدوزی کشور انتخاب شده که نشانگر اصالت فرهنگی و هنری مردم این منطقه است و ضرورت دارد تا در راستای ترویج و توسعه این هنر بومی بیش از پیش تلاش کرد.