مهدی زنگنه، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: نظارت کارشناسان بهداشت محیط بصورت شبانه روزی در زمینه کنترل مواد غذایی، بررسی وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و همچنین کنترل کیفی آب آشامیدنی، اماکن حساس، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مراکز اقامتی و سامانههای آبرسانی صورت میگیرد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: در بازرسی کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بیش از ۸۳ هزار کیلو گرم مواد غذایی غیر قابل فروش جمع آوری و با دستور مراجع قضایی معدوم گردید.
وی ادامه داد: در این مدت برای بیش از ۱۲۰۰ واحد صنفی اخطاریه صادر شده و ۱۳۳ مرکز از این تعداد به علت عدم رفع نواقص و موازین بهداشت پلمب گردیده اند.
گفتنی است سامانه کشوری ۱۹۰ به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشهای مردمی پیرامون تخلفات بهداشتی است.