استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: همه مدیران دستگاه‌های اجرایی استان موظف به همکاری با سمن‌ها در راستای رفع مشکلات و کاهش معضلات اجتماعی استان هستند.

 محمد کرمی  در نشست هم‌اندیشی با سازمان‌های مردم نهاد استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر نقش پراهمیت و تاثیرگذار سازمان های مردم نهاد در حل معضلات اجتماعی اظهار داشت: به معاونین استانداری و فرمانداران اختیارات صد درصد داده شده تا به سرعت کارها را پیش ببرند و موانع را بر اساس شرایط بومی مقتضی حل نمایند.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: یکی از عوامل موفقیت در کارها مشارکت مردم در حوزه های مختلف است که در این راستا سازمان های مردم نهاد نقش موثری دارند.

وی تاکید کرد: نظام اسلامی با مشارکت مردم شکل گرفت و این مردم بودند که برای اجرای اسلام نظام اسلامی را خواستار شدند به همین دلیل بسیاری از قدرت های جهانی از انتشار انقلاب اسلامی هراس دارند.

کرمی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران برای تحقق اهداف دین مبین اسلام تشکیل شد و هدف اسلام، اجرای فرمان الهی است.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: روستاها باید به شدت توسعه پیدا کنند چرا که تولید همواره از روستاها نشات می‌گیرد و در این راستا مشارکت مردم در امر تولید بسیار مهم است.

وی اذعان کرد: چهار طرح اضطراری بزرگ برای تامین آب روستاها در استان در حال اجراست که باید سرعت بیشتری پیدا کند. باید در استان سیستان و بلوچستان ثروت تولید کنیم و از ظرفیت های موجود به نحو مطلوب استفاده کنیم. همه باید در کنار هم و باهم‌افزایی و مشارکت در جهت پیشرفت منطقه کار کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر موضوع نوآوری اذعان کرد: لازمه پیشرفت استان نوآوری است، بنابراین از ایده‌ها و طرح‌های نو استفاده کنید.

کرمی افزود: استفاده از فناوری های الهی ضرورت دارد همچنین قرآن به عنوان کلام الهی سرشار از علوم و فناوری‌های گوناگون است که باید با فراگیری دانش به نحو مطلوب از این علوم نهفته در این کتاب مقدس استفاده کنیم.

وی با تاکید بر نقش سمن ها در حل معضلات اجتماعی گفت: همه مسئولان موظف به همکاری با سمن ها در جهت رفع مشکلات اجتماعی هستند.

تحول چهره سیستان و بلوچستان با پروژه‌های در حال اجرا در 5 سال آینده

رضا شریفی نیز در این جلسه، اظهار داشت: سازمان‌های مردم نهاد به تیم مدیریتی استان کمک کنند، چرا که در بازه زمانی حاضر نگاه ویژه‌ای به استان وجود دارد که در این بازه زمانی می‌توان عقب ماندگی‌های تاریخی را جبران کرد.

وی افزود: سازمان‌های مردم نهاد حتی اگر نسبت به عملکرد مسئولان انتقاد دارند، از آنان روی برنگردانند و مدیران را در اداره امور یاری دهند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: فرهنگ مطالبه‌گری درست و اصولی را باید در بین مردم نهادینه کنیم.

وی بیان کرد: انسجام اجتماعی، کادرسازی و مطالبه‌گری سه مولفه مهم برای توسعه است، بنابراین سازمان‌های مردم نهاد در جهت تحقق این هدف تلاش کنند.

شریفی با اشاره به تصویرسازی درست از سیستان و بلوچستان، گفت: باید در کنار پروژه‌های سخت‌افزاری و زیرساختی استان پروژه‌های نرم‌افزاری را نیز دنبال کنیم و یک انگاره مثبت از استان را ترویج دهیم، چرا که تصویر واقعی مردم استان تصویر مرزداری و غیرت است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: پروژه‌های خوبی در استان در حال اجرا است که اگر با همین سرعت پیش برویم قطعاً در حداکثر پنج سال آینده شاهد تغییر چهره استان خواهیم بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.