معاون وزیر جهاد گفت: ارز اختصاصی به واردات حبوبات دوباره ترجیحی شد تا اختلالات موجود در بازار آن رفع شود.

احمد خانی‌نوذری، معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در اوایل سال تعداد جوجه‌ریزی مرغ گوشتی در کشور ۱۰۰ میلیون قطعه بود که اکنون به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش یافته که بر این اساس نیازمند تامین ارز بیشتر برای واردات نهاده‌ها هستیم.

او افزود: امسال نرخ ارز اختصاصی واردات برخی کالاها از تالار اول به تالار دوم رفت تا شرایط واردات و تخصیص ارز آنها تسهیل شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: تغییرات این نرخ ارز تاثیر زیادی بر سفره مردم نداشت و تنها تغییر نرخ ارز حبوبات از ارز ترجیحی به تالار دوم باعث اختلالاتی در بازار شد اما اکنون دوباره به ارز ترجیحی برگشته است.

خانی نوذری با بیان اینکه برای شفاف‌سازی واردات کالاهای اساسی به سمت سیستمی‌سازی آن رفته‌ایم، گفت: با حضور تشکل‌ها، برنامه‌ریزی‌های لازم در این ارتباط انجام شد و سهمیه واردات کالا به واردکنندگان براساس سابقه اعتباری گذشته آنها اختصاص یافت.

او گفت: تمام بنای ما در سیستمی‌سازی ثبت سفارشات ایجاد شفاف‌‌سازی است و روند ثبت سفارش و واردات به صورت سیستمی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهادکشاورزی در ارتباط با دلیل کاهش زمان ثبت سفارش واردات کالاهای کشاورزی تا ۴ ماه گفت: برای کنترل ثبت سفارش و واردات فاصله زمانی ۴ ماهه اعلام شده تا بتوانیم رابطه معناداری میان ثبت سفارش و واردات ایجاد و از ایجاد واردات سینوسی در بازار جلوگیرل کنیم.

خانی‌نوذری گفت: طولانی بودن مدت زمان ثبت سفارش باعث می‌شد که واردکنندگان در مواقعی با تاخیر کالای خود را به کشور وارد می‌کردند به طوریکه در بخش برنج بیشترین میزان واردات در زمان افزایش تولید و کمترین میزان واردات در زمان کاهش تولید داخلی انجام می‌شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شاهرخ
۰۸:۴۴ ۲۵ دی ۱۴۰۲
همیشه مسئولین بی کفایت بعد از به هم ریختن بازار پی به اشتباه میبرند و به هیچ عنوان چیزی که گران شد ارزان نمی شود و از این آشفته بازار قطعا همان مسئولین بی عرضه و کفایت و اطرافیانشان سود می برند. اگر ذره ای این دولت انقلابی بود بایستی خیانتکاران را در جلوی همان وزارتخانه اعدام انقلابی می کرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۰ ۲۵ دی ۱۴۰۲
این ضربه بزرگی به کشاورزان می زند در بسیاری از این محصولات ما خودکفا هستیم و نیازی به واردات آن نمی باشد مگر نه این است که در کرماشاه نخود صادر می شود و در بسیاری از مناطق کشور با کشت دیم برخی از حبوبات و در صورت داشتان قیمت مناسب علاوه بر اشتغالزایی و تولید از خروج ارز جلوگیری می شود از تخصیص داده شده به این محصولات را در بازار آزاد بدهید و از کشاورز خود حمایت کنید.
آخرین اخبار