یک کارشناس فوتبال گفت: به نظرم کادر فنی تیم ملی به خاطر میانگین سنی بالا و ناهماهنگی دفاع در جام ملت‌های آسیا با چالش روبرو است.

اصغر مازیار کارشناس فوتبال درباره وضعیت تیم ملی فوتبال در آستانه جام ملت‌های آسیا اظهار کرد: بازیکنان باتجربه‌ای داریم که در کنار هم بازی کردند و فرض بر این است که با هم هماهنگی‌هایی داشته باشند، اما میانگین سنی بالا و ناهماهنگی‌هایی به خاطر حضور بازیکنان جدید در خط دفاعی داریم که باعث می‌شود کادر فنی تیم ملی با چالش‌هایی روبرو باشد.

حریفان مرحله مقدماتی به تیم ملی فوتبال فشار نمی‌آورند 

مازیار درباره  نگرانی‌ها بابت ساختار دفاعی تیم ملی فوتبال در جام ملت‌های آسیا گفت: ما باید ببینیم که با چه حریف‌هایی بازی داریم و به نظر نمی‌رسد در مرحله اول حریفان ما تیم‌هایی باشند که روی تیم ملی فشار بیاورند. هر چند که در فوتبال هیچ تیمی دست و پا بسته نیست و همه تیم‌ها وارد زمین مسابقه می‌شوند که نتیجه بگیرند، اما شناختی که از حریفان ما در دور مقدماتی هست به نظر می‌رسد که ما توان مقاومت برابر آن‌ها را داشته باشیم.

امیدوارم بازیکنان آسیب دیده در مرحله بعدی جام ملت‌ها برسند

او افزود: همچنین باید امیدوار باشیم که در مرحله بعدی مسابقات، بازیکنانی که در تیم ملی به صورت ثابت بازی می‌کردند و اکنون دچار آسیب دیدگی هستند مثل رامین رضاییان یا صادق محرمی بتوانند به ترکیب اضافه شوند. به هر حال آسیب دیدگی پورعلی گنجی پیش از اردوی تیم ملی خیلی مهم بود، چون این بازیکن در خط دفاعی هماهنگی خوبی با بازیکنان کنار دستی خود داشت و امیدوار هستم در دور دوم بازیکنان آسیب دیده برسند و بازیکنان با هم هماهنگ‌تر باشند و ان‌شاءالله در خط دفاعی ما مشکلی پیش نیاید.

بازیکنان خط حمله کیفیت فنی و تجربه خوبی دارند 

کارشناس فوتبال درباره اینکه وضعیت خط حمله تیم ملی فوتبال را چطور ارزیابی می‌کند، گفت: به طور کلی در خط جلوی تیم ملی بازیکنانی هستند که هم کیفیت فنی و هم کیفیت تجربی خوبی دارند و بیشتر آن‌ها مثل طارمی، آزمون، قدوس، جهانبخش و قلی زاده بازیکنانی هستند که تجربه بین المللی دارند و خوب هستند. بعضی از اوقات این بازیکنان با توجه به کیفیت فردی شان توانستند مشکل را حل کنند. همچنین از طرفی به خاطر اینکه این بازیکنان با تجربه هستند تیم حریف هم احتیاط  بیشتری با این بازیکنان به خرج خواهد داد و این برای ما یک امتیاز مثبت است.

تیم‌های سطح اول آسیا از یکدیگر حساب می برند 

مازیار درباره اینکه تیم ملی فوتبال می‌تواند در مراحل بالاتر از عهده تیم‌های برتر آسیا همانند ژاپن برآید، اظهار کرد: تیم‌های ایران، ژاپن، کره جنوبی و عربستان جزء تیم‌های سطح اول قاره  آسیا محسوب می‌شوند و  تقریبا هم سطح هستند و از هم حساب می‌برند. به طور حتم فقط این نیست که ما از ژاپن حساب ببریم و تیم ژاپن هم به همان اندازه از ما حساب می‌برد. در بازی‌های این سطح هر تیمی که منظم‌تر فوتبال بازی کرده و کمتر اشتباه کند برنده است. ما بدون شانس نیستیم و عملکرد حریفان خود را می‌بینیم که آن‌ها نیز از لحاظ شکل بازی، منظم بازی می‌کنند.

مقام‌ها در مسابقات بیشتر کاربرد رسانه‌ای و آماری دارند 

او درباره اینکه تیم ملی فوتبال بعد از ۵۰ سال می‌تواند قهرمان جام ملت‌های آسیا شود یا انتظار زیادی است، گفت: اصلا انتظار زیادی نیست، اما به هر حال ما جزء ۴ یا ۵ قدرت برتر آسیا هستیم و هر کدام از این‌ها به مقام قهرمانی برسند احتمالش هست. به نظرم مهم این است که "عنوان" بحثی است که کاربرد  رسانه‌ای دارد، اما از دید من به عنوان مربی، ۴ تیمی که به مرحله نهایی می‌رسند هر کدامشان برای خود قهرمان هستند و بحث مقام اول و دوم از دید ما که فوتبال را فنی دنبال می‌کنیم، این مقام‌ها، اعداد و آمار‌هایی هستند که بیشتر کاربرد رسانه‌ای و آماری دارد تا اینکه ما بخواهیم صلاحیت تیم‌ها را در نظر بگیریم.

من هیچ وقت به مسابقات نگاه قهرمانی ندارم 

مازیار خاطر نشان کرد: تیمی که به دیدار نهایی مسابقات می‌رسد ارزشش با آن تیمی که اول شده هیچ فرقی ندارد. به طور مسلم  کسب مقام اول خیلی بهتر از مقام دوم است. من هیچ وقت به این مسابقات نگاه کسب قهرمانی ندارم، اما به واسطه این قهرمانی انگیزه‌ای برای بازیکنان جوانتر ایجاد می‌شود  تا آن‌ها بتوانند در آینده، تیم ملی کشورمان را سیراب کنند وگرنه فوتبال همیشه در جریان است و حدود ۵۰ سال است که ما قهرمان نشدیم و شاید ادامه پیدا کند و یا اینکه این مسابقات نقطه عطفی برای ما باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۶ ۲۲ دی ۱۴۰۲
تجربه گذشته میگه. جلوی سرعت بازی کره و ژاپن رو باید گرفت تا بشه موفق شیم وگرنه کارشون رو میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۹ ۲۱ دی ۱۴۰۲
رایزن فرهنگی عراق در ایران:  حدود ۷۰ الی ۸۰ هزار دانشجوی عراقی در دانشگاه‌های ایران مشغول به تحصیل هستند .

به تازگی بخشنامه ای به دانشگاه ها ارسال شده که هزینه انصراف از دانشگاه دولتی چندین برابر قبل شده
و بعد قبولی در کنکور یا انصراف دانشجویان باید چگونه این هزینه سنگین را متحمل شوند؟
آخرین اخبار