سومین شب شعر ادبیات مقاومت «شهید القدس» با حضور سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ، علی فروزانفر مدیرکل، امیر محمدرضا فولادی رئیس حفظ و نشر آثار و ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی، عبدالرضا علی پناه معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل، مهدی گروسی مدیر حراست اداره کل، شهرام صمدی نیا مسئول بسیج هنرمندان تهران بزرگ، علیرضا قزوه رئیس دفتر شعر و سرود سازمان صدا و سیما، شماری از مسئولان لشکری و کشوری، شاعران و هنرمندان ۱۸ دی ۱۴۰۲ برگزار شد.
در سومین شب شعر ادبیات مقاومت شاعرانی همچون علیرضا قزوه، مرتضی امیری اسفندقه، علی محمد مودب، رضا عبدالهی، رضا اسماعیلی، شهاب مهری، علیرضا نورعلیپور، منصوره محمدی مزینان، اسرا عوده (لبنان)، سهیلا سپهری، سمیه شاکریان، کوثر دانش، محمدحسین نجفی و اکرم سادات هاشمی سرودههای خود را در حوزه ادبیات مقاومت و توصیف رشادتها و ایثارگریهای سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و همرزمانشان قرائت کردند.
علی فروزانفر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در این مراسم ضمن خیرمقدم و تشکر از حضور مسئولان کشوری و لشکری، شاعران، هنرمندان و اهالی رسانه در چهارمین سالگرد شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی و سومین شب شعر ادبیات مقاومت، زبان شعر مقاومت را کارآمدترین ابزار در مواجهه فرهنگی با جبهه باطل ارزیابی کرد و خاطرنشان ساخت: رهبر معظم انقلاب اسلامی آیت الله خامنهای (مدظله العالی) تعبیر زیبایی در خصوص برکت خون شهدا دارند و ایشان خون شهدا را به کیمیا و اکسیر تشبیه میکنند که از لحظه شهادت حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای اسلام این اکسیر و تحول در فضای جامعه احساس و استشمام میشود.
وی اکسیر جاودانه خون شهدا را احیاکننده لایههای مختلف اجتماع و انسانها دانسته و یادآور شد: امروز اگر ما در جامعه خودمان حیاتی را حس میکنیم به برکت خون این شهدای عزیز است. نمونه بیداری این شهادت ها، قیام مردم عزیز فلسطین است، حماسهای که با خون شهدای عزیز فلسطینی و برادران عزیز ما عجین شده است و امروز این جبهه و قیام نوک پیکان اسلام ناب محمدی (ص) در سطح جهان به شمار میرود و هر شخص میتواند با توان و تخصص خود در این مسیر گام بردارد.
علی فروزانفر در پایان به نقش ادبیات مقاومت در پیروزیهای جبهه مقاومت اشاره کرد و اظهار داشت: مجاهدانی اسلحه به دست میگیرند و با آتش مقابل دشمن صف آرایی میکنند، اما عزیزان و مجاهدانی هستند که قلم به دست میگیرند و با زبان شعر مقاومت در برابر این هجمه فرهنگی، اجتماعی و هنری ایستادگی میکنند. دوستانی که در حوزه شعر و ادبیات مقاومت قلم میزنند و قریحه آنها به شعر مقاومت متبرک است در سطح بین المللی همیشه در صحنه بودهاند و جبهه حق را در سطح جامعه و کشورهای مختلف حفظ کرده اند.
همچنین در این مراسم از خانواده شهیدان ارشد ورامشی، مجید فریدفر و محمد دهقانی به نمایندگی از شهدای هنرمند تجلیل شد و منتخبان رویداد فرهنگی و هنری قهرمان من نیز معرفی و مورد تقدیر مسئولان حاضر در جلسه قرار گرفتند.
گفتنی است که این یادواره به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و با همکاری سپاه محمدرسول الله (ص)، کنگره ۲۴ هزار شهید پایتخت و مجموعه بسیج هنرمندان ۱۸ دی ۱۴۰۲ در سالن همایش برج موزه آزادی برپا شد.