داریوش فرمانی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵ هزار نفر در حوزه صنایع دستی، گفت : امسال برای بیش از ۲ هزار نفر کارت شناسایی صادر شده و بیش از ۷۵۰ نفر پروانه تولید انفرادی گرفته و ۳۶ کارگاه صنایع دستی هم موفق به اخذ مجوز فعالیت شدهاند.
وی ادامه داد: آمارها نشان از روی آوردن جوانان به صنایع دستی است؛ صنایع دستی رشتهای است که با حداقل سرمایهگذاری میتوان شغل در آن ایجاد کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: امسال ۲۲ اثر از کرمانشاه اصالت ملی اخذ کرده و ۸ صنایع دستی هم مهر اصالت جهانی دارند.
وی، از پیگیری برای راهاندازی بزرگترین موزه چوب ایران در کرمانشاه خبر داد و گفت: این ظرفیت را داریم به دنبال جا و مکان برای راهاندازی آن هستیم.
فرمانی بازار فروش را از دغدغههای مهم حوزه صنایع دستی دانست و گفت: پیگیر هستیم تا نمایشگاههایی در اقلیم عراق برپا کنیم در تلاش هستیم که به صورت دوره این برنامهها را در عراق پیگیری کنیم.
وی پیگیری برای ایجاد بازارچههای دائمی صنایع دستی در ورودی شهرها خبر داد و افزود: رئیس جمهور به تمامی استانداران و فرمانداران دستور دادند که با هماهنگی میراث فرهنگی؛ ایجاد بازارچهها را پیگیری کنند.
فرمانی با اشاره به نقش موثر این بازارچهها در ایجاد اشتغال، گفت: این موضوع در شهرستانها از طریق مسوولان در حال پیگیری است، اگر شهرداریها، راه و شهرسازی و یا منابع طبیعی زمین مناسب را در اختیار میراث فرهنگی قرار دهد برای ایجاد بازارچه پیگیر اعتبارات خواهیم بود .