رئیس مجمع «رصتا» گفت: اساساً آن دسته از محتوا‌های نا بهنجار از یک اثر که در فضای مجازی منتشر می‌شود، از پلتفرم‌ها پخش نمی‌شود.

مهدی شاملو، رئیس مجمع «رصتا» گفت: ما معتقدیم رسانه‌ها به تنظیم‌گری مشارکتی و ایده‌هایی که از سمت ساترا تجویز می‌شود علاقه‌مند هستند. ولی مدل گفتمان و نحوه پیاده‌سازی آن با توجه به خاصیت آثار هنری می‌تواند متفاوت باشد. ما در حال رسیدن به استاندارد‌های مشخص هستیم. امیدواریم به زودی کمتر شاهد برخی ناهنجاری‌ها باشیم.

شاملو در پاسخ به این سوال که با وجود به اینکه در آیین‌نامه ساترا ضوابطی برای پلتفرم‌ها و فعالان صنعت پیش‌بینی شده، ولی گاهی در اجرای این ضوابط با اختلاف‌نظر‌هایی مواجه هستیم، توضیح داد: شاید اختلاف سلیقه‌ها از این جهت است که برخی رسانه‌ها خودشان را عمومی نمی‌بینند و احساس می‌کنند برای کاربرانی که رده سنی مشخصی دارند، اثر تولید می‌کنند. 

به گفته وی، البته الان باید شما در فضای مجازی نظام رده بندی سنی و محتوای متناظر با آن رده بندی را داشته باشید. تنظیم و بروز‌رسانی آیین‌نامه‌ها و تفاهم بین رسانه‌ها کمک می‌کند ما از مرحله گذار به مرحله مطلوب دست یابیم. 

رئیس مجمع «رصتا» در پاسخ به این سوال که آیا پلتفرم‌ها به مرحله خودتنظیم‌گری رسیدند؟ توضیح داد: مدیران پلتفرم‌ها به نسبت مدیران صداوسیما در محیط بخش خصوصی رشد کردند و سال‌هاست مدیران صداوسیما به ضوابط پخش آگاه هستند. همه پلتفرم‌ها به اصول حکمرانی کشور پایبند هستند، ولی ممکن است در برخی زمینه‌ها اختلاف سلیقه وجود داشته باشد. اساساً آن دسته از محتوا‌های نا بهنجار که در فضای منتشر می‌شود، از پلتفرم‌ها پخش نمی‌شود و ممیزی می‌خورد؛ ولی ممکن است سازنده آن قسمت را در فضای مجازی منتشر کند.

شاملو در پاسخ به این سوال که گاهی سرمایه‌گذار با ساترا در اعمال ممیزی‌ها یا پخش یکسری نکات دچار اختلاف‌نظر می‌شود، این اختلاف‌ها چگونه حل می‌شود؟ گفت: ساترا شورای تولید دارد و قبل از اینکه سرمایه‌گذار روی محتوای خود سرمایه‌گذاری کند، در مرحله پیش تولید فیلمنامه خود را ارائه می‌دهد، تا قبل از تایید ساترا اثر تولید نشود و سرمایه‌گذار برای دریافت مجوز انتشار با مشکل رو‌به‌رو نشود. یعنی شما باید برای سرمایه‌گذار اهمیت قائل شوید و به او در جهت سرمایه‌گذاری اطمینان خاطر بدهید.

به گفته وی، الان مجوز مجمع «رصتا» را به عنوان اتحادیه رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر گرفتیم. بعد از اینکه اتحادیه شکل گرفت و مستقر شدیم، اهم موضوعات را در اختیار رسانه‌ها هم می‌گذاریم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۴ ۱۹ دی ۱۴۰۲
حال آدم بهم میخوره از اغلب این فیلم‌ها و سریال‌های خانگی که همه همش دارن سیگار میکشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۲ ۱۶ دی ۱۴۰۲
ما که هرچی سریال جدید تو شبکه نمایش خانگی دیدیم همش یا کپی‌های سریال‌های ماهواره بود یا بچه‌ی گمشده‌ای که دنبال پدرِ واقعیشه بود،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۲ ۱۵ دی ۱۴۰۲
محتوای فیلم و سریال ایرانی منتشر شده در پلتفرمهای پخش فیلم و سریال با واقعیت جامعه جور در میاد ولی آن چیزی که در صدا و سیما پخش می شود با زندگی واقعی مردم کیلومترها فاصله دارد.
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۱۱:۲۲ ۱۵ دی ۱۴۰۲
چرا در مورد فیلم و سریال برای حجاب سختگیری نمی شود؟ فقط سریالهایی که در تلویزیون پخش میشود مناسب تر هستند ولی شبکه های پخش خانگی افتضاح هستند. فیلم های خارجی بهتره
Iran (Islamic Republic of)
الهام
۰۲:۱۹ ۲۲ دی ۱۴۰۲
تو همون تلویزیون و ببین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۳ ۱۴ دی ۱۴۰۲
ساترا محوز ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۶ ۱۴ دی ۱۴۰۲
کی بود کی بود من نبودم. پیدا کنید پرتقال فروش را. باتلاق متعفن شده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۵ ۱۴ دی ۱۴۰۲
کالاهای خوراکی پروانه ساخت داره سیب سلامت داره استاندارد داره اینها هم خوراک فرهنگیه شما فیلمهای سالم را ستاره دار کنید مردم بدانند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۳ ۱۴ دی ۱۴۰۲
فضای ولنگار وآبگوشتی مجازی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۲ ۱۴ دی ۱۴۰۲
فضای ونگار مجازی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۲ ۱۴ دی ۱۴۰۲
وضعیت حجاب و آرایششون خیلی افتضاح است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۹ ۱۴ دی ۱۴۰۲
جون خودتون پس اینا در کره ماه ساخته و پخش شده است
آخرین اخبار