رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم توسعه گردشگری سلامت را از اولویت‌های مهم نظام درمان استان یاد کرد و گفت: ۱۵۰۰ تخت ویژه گردشگری سلامت و توریست درمانی در ۲ مرکز درمانی جدید قم در دست احداث است.

مهدی مصری گفت: بیمارستان نور و نسیم خاتم با دارابودن یک‌هزار و ۵۰۰ تخت و بهره‌مندی از آخرین استاندارد‌های درمانی و بهداشتی در حوزه گردشگری سلامت ایفا نقش خواهند کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به کمبود تخت‌های درمانی قم، گفت: به‌رغم وجود یک‌هزار و ۶۰۰ تخت درمانی قم، ولی همچنان این استان حداقل به یک‌هزار و ۷۰۰ تخت جدید نیاز دارد.

بیمارستان نور با ظرفیت ۵۰۶ تخت در ۱۲ طبقه و زمینی به مساحت ۸۰ هزار مترمربع و با زیربنای حدود ۶۵ هزار مترمربع در بلوار آیت‌الله بروجردی قم با مجهزترین تجهیزات پزشکی از سال ۹۷ آغاز و مراحل ساخت خود را می‌گذراند.

بیمارستان فوق شامل بخش‌های تخصصی و فوق‌تخصصی مانند قلب و عروق، مرکز جامع سرطان با بخش‌هایی شامل پزشکی هسته‌ای، اعصاب و روان، بستری مردان و زنان، آزمایشگاه بالینی و پاتولوژی و اورژانس، تصویربرداری، زایمان و سزارین، جراحی سرپایی، بخش‌های تشخیصی - درمانی، آزمایش‌ها فیزیولوژیک، تست‌های ریوی، بخش ناباروری، مراقبت‌های ویژه، گوارش و کبد، دیالیز، سنگ‌شکن، رادیوتراپی، بخش نوزادان و کودکان، فیزیوتراپی و بازتوانی است.

بیمارستان خاتم نیز به‌عنوان یکی از پیشرفته‌ترین مراکز ارائه همزمان خدمات پزشکی، درمانی و آموزشی، با برخورداری از بالاترین سطح استاندارد‌های درمانی و سلامت در سطح کشور، در جایگاه نخست توسعه سازمان‌یافته در نظام سلامت و آموزشی پزشکی قرار خواهد گرفت و ضمن کاربری‌های درمانی، کاربری آموزش عالی با تأسیس دانشگاه علوم پزشکی و ظرفیت پذیرش سالانه سه‌هزار دانشجو و همچنین کاربری اقامتی و تفریحی با احداث هتل و ارائه خدمات گردشگری، سلامت و اسکان کادر درمانی و آموزشی نیز انجام خواهد پذیرفت.

عملیات اجرایی بیمارستان خاتم از سال ۹۴ در جنوب غربی قم آغاز شده و دارای بخش‌های قلب و عروق، گوارش، ژنیکولوژی و زایمان، کودکان، ریه و بیماری‌های تنفسی، داخلی، مغز و اعصاب، غدد، ارتوپدی و تروما به همراه اتاق‌های جراحی، اورژانس، آندوسکوپی، آزمایشگاه، تصویربرداری، فیزیوتراپی، مراقبت‌های ویژه، دیالیز، کلینیک مراقبت‌های پس از جراحی، پزشکی هسته‌ای و پرتودرمانی خواهد بود و با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی؛ ۶۰ درصد ظرفیت این بیمارستان با تعرفه دولتی فعالیت می‌کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: درمان ناباروری و سرطان ۲ مزیت مهم دانشگاه علوم پزشکی استان است و در این راستا تقویت کلینیک‌های تخصصی بیماری‌یابی و درمان این ۲ بیماری در اولویت مباحث کاری نظام درمان قم قرار دارد.

مصری در ادامه عنوان کرد: با پیگیری‌های مسوولان دانشگاه علوم پزشکی قم و برای پاسخگویی به مطالبه بسیاری از مردم و مراجعه‌کنندگان، برای نخستین بار چهار متخصص رادیولوژی خانم در مراکز درمانی قم مستقر شده‌اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.