علی رمضانپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۳ هزار و ۸۵۳ تن گوشت بوقلمون در واحدهای تولیدی استان در نه ماهه امسال تولید شده از این میزان تولید گوشت بوقلمون نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲ هزار و ۹۴۶ تن بوده ۱۲ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: پیش بینی می شود تا پایان امسال بیش از پنج هزار تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورشی استان تولید شود.
رمضانپور یادآور شد: در حال حاضر ۲۳ واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۲۷۵ هزار قطعه در استان فعال است.
وی گفت: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون چهار ماهه است و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در استان در شهرستان تاکستان با ظرفیت ۶۴ هزار و ۱۰۰ قطعه است.
این مسئول بیان کرد: بازار مصرف گوشت بوقلمون استان قزوین بیشتر استانهای تهران، کرج و اصفهان است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین دارا بودن ترکیبات پروتئین بالا، کمترین کلسترول املاح و اسید آمینه ضروری را از مهمترین خصوصیات گوشت بوقلمون ذکر کرد و گفت: ۴۰ درصد گوشت بوقلمون قرمز و ۶۰ درصد آن سفید است.