انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده عصر شنبه در نخستین کنگره بانوان تاثیرگذار استان اصفهان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: زنان و مادران میتوانند از ورود بسیاری از آسیبهای فرهنگی از جمله چشم و همچشمی، تجملگرایی و سبک زندگی غربی به حریم خانواده جلوگیری کنند و آن ها با مدیریت فکری در جلوگیری از نفوذ فرهنگ مُخرب به خانواده نقش آفرینی کنند.
وی اضافه کرد: در سبک زندگی ایرانی - اسلامی تغذیه اهمیت زیادی دارد که مادران مهمترین محور پیادهسازی این مقوله در خانواده هستند.
معاون رئیس جمهور افزود: اهمیت محیط زیست و موضوعات مرتبط با این حوزه هم قابل برنامهریزی و آگاهیبخشی از سوی زنان در خانواده است.
خزعلی با بیان اینکه مادر بودن و فرزندپروری مهمترین نقش زنان در خانواده است، افزود: پرداختن به الگوی سوم زن مسلمان ایرانی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و لازم است در این زمینه بانوانی که در زندگی فردی و خانوادگی موفق هستند و حضور اجتماعی خوبی نیز دارند معرفی و تجلیل شوند.
معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بانوان کشور در پیروزی انقلاب، دوران جنگ تحمیلی و پس از آن نقش آفرینی داشتهاند و اکنون نیز بسیاری از دستاوردها در بخشهای مختلف حاصل تلاش زنانی است که در کنار مسوولیتهای اجتماعی و مدنی از حوزه خانواده نیز غافل نشدهاند.
سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان نیز در این کنگره بر ضرورت گفتمان الگوی سوم زنان مؤثر در جامعه تاکید کرد و افزود: امکان پرداختن به مسایل و نیازهای زنان در چهارچوب چنین گفتمان محقق خواهد شد.
وی افزود: به همین منظور تلاش میشود تا مسیرهای جدیدی را برای شناسایی زنان موفق استان در زمینههای مختلف فراهم کنیم.
نخستین کنگره بانوان تاثیرگذار استان اصفهان عصر شنبه ۹ دی ۱۴۰۲ در تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.
در این گنگره از ۲۰ بانوی برگزیده که در فراخوان این کنگره ثبت نام کرده بودند تجلیل شد.
دومین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار، امسال ۱۳ دی ماه ۱۴۰۲ همزمان با ولادت حضرت فاطمه (س) و روز مادر در سراسر کشور به صورت همزمان برگزار خواهد شد و پیش از آن برگزیدگان در استانها تجلیل میشوند.