بابایی گفت: سعی کرده ایم با نوآوری‌هایی که در جشنواره مد و لباس فجر انجام داده‌ایم درصدی از مشکلات علاقه مندی به پوشاک غربی در کشور را اصلاح کنیم.

جشنواره مد و لباس فجر، فرصتی برای علاقه‌مندان و دغدغه‌مندان در حوزه پوشش است و برای افرادی که به پوشاک و ویژند‌های داخلی علاقه دارند جذابیت دارد. به همین دلیل، خیلی از افراد بر این باور هستند که باید به سمت خرید لباس فاخر ایرانی حرکت کنند تا بر اساس سبک فرهنگی کشور لباس بپوشند نه فرهنگ غربی. از اینرو، باید دید کارگروه مد و لباس تا چه اندازه توانسته است برای فرهنگ سازی لباس فاخر ایرانی در بازار پوشاک کشور موفق عمل کند؟ زیرا بسیاری از جوانان ایرانی علاقه‌مند به لباس فاخر ایرانی نیستند و در مقابل، لباس غربی توانسته است با استفاده از فضای مجازی و فضاسازی رسانه‌ای غربی جای خود را در دل آن‌ها باز کند که این موضوع نیازمند توجه ویژه متولیان فرهنگی کشور در حوزه پوشاک است و به همین دلیل، باید تمهیداتی برای این منظور درنظر گرفته شود.

علیرضا بابایی، دبیر دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر درمورد ترغیب مردم برای خرید لباس ایرانی بیان کرد: برای این که بتوانیم جاماندگی را جبران کنیم سعی کرده ایم با نوآوری‌هایی که در دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر انجام داده ایم درصدی از این مشکلات را اصلاح کنیم.  

درواقع، در این هنر - صنعت طراحی گرفتار چالش‌هایی هستیم که آن‌ها باید برطرف شوند و وجه‌هایی از این چالش ناظر به فضای دولت است؛ به طوری که در دولت باید این موارد از جمله روند‌های جشنواره اصلاح شوند و سپس، توقع موثر بودن جشنواره در این هنر - صنعت را داشته باشیم و پس از آن به سراغ زنجیره تأمین برویم و آن را اصلاح کنیم یا تغییر دهیم و کارکردش را تنظیم کنیم.  

بابایی تصریح کرد: نمی‌توان با تغییر جشنواره تغییر عجیب و غریبی را در حوزه پوشاک جامعه مشاهده کرد. اما همیشه یکی از چالش‌های جشنواره این بوده است که طرح‌های برگزیده به تولید نمی‌رسیده اند و در این میان، حمایت‌هایی صورت گرفته است و کماکان این حمایت‌ها وجود دارند. اما از یک طراح این توقع بوده است که از طریق طرحش، تولیدکننده شود در حالی که امکان دارد یک فرد نتواند به طور همزمان هم طراح و هم تولیدکننده باشد. به همین دلیل، ما در این دوره تلاش کرده ایم با اضافه کردن ویژند‌های ایرانی، مجموعه لباس برنده یا کالکشن برتر در فروشگاه‌های عرضه موجود شوند که این می‌تواند گام خوبی باشد. البته با توجه به این که سال اول این طرح است طبیعی است که هنوز استقبال آن گونه که باید، صورت نگیرد و حتی دچار ریزش مخاطب هم باشیم. هرچند که با اتحادیه‌ها و انجمن‌ها جلسه گذاشته ایم و به طور مفصل درمورد این تغییر توضیح داده ایم. اما آیا می‌توان گفت از طریق این طرح، همه مشکلات موجود در این حوزه اصلاح می‌شوند؟ خیر.  

دبیر جشنواره دوازدهم مد و لباس افزود: در حوزه صنعت تبلیغات هم، جایزه تعریف کرده ایم و در این زمینه اعتقاد داریم که غفلت صورت گرفته است. مثلاً  وجود استایلیست به این معنا نیست که کسی را اجبار کنیم چه لباسی بپوشد. زیرا حتی ممکن است فروشنده‌های لباس برای خرید افراد به آن‌ها کمک کنند که چه لباسی را بخرند و مسئله ارتقاء سواد در حوزه پوشاک و پوشش است و انتخاب به جای کسی نیست. به همین دلیل، اگر بتوانیم به استایلیست یا عکاس مد و ... جایزه دهیم آن‌ها را ترغیب می‌کنیم که در حوزه پوشاک فعالیتی انجام دهند که ناظر به جامعه ایران باشد و به سمت خلاقیت در زمینه مد برویم؛ نه استفاده از مسیر‌هایی که با فرهنگ ما تضاد دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ساره قوامی
۰۴:۱۶ ۱۳ خرداد ۱۴۰۳
خبرنگاران جوان اگر این فهرست مطالبات پیگیری و اجرایی میشد خیلی از حملات تروریسم فرهنگی و سلبریتی تروریسم خنثی میشد: سلبریتی های تروریست باید منابع درآمدشان کنترل بشه و از ارز دیجیتال استفاده نکنن یا چند تابعینی نباشند. همچنین هر سلبریتی که نقص قانون کند اعدام دیجیتال و اجتماعی بشود. جلوگیری از تیم های دوبله زیر زمینی. جلوگیری از ترجمه یا نشر کتب منحط. ممنوعیت مهدکودک های خانگی و اساتید غربگرا در دانشگاه ها. رصد آموزشکده های موسیقی و خوانندگی سنتی. جلوگیری از حجاب استایل و مد پوشاک بهایی با شعار مشهورشان که میگویند بجای چادر بهتر از چادر که قبلا در مجله زن روز هم تیتر میزدن. همانطور که نوشتم فهرستی وجود دارد که باید پیگیری بشن. اعدام دیجیتال و اجتماعی اصطلاحی است برای اشاره به محرومیت و ممنوعیت هایی در زمینه ممنوعیت مدت دار که فرد تروریست از خدمات اینترنتی و اینترنت محروم میشود و حتی حساب بانکی اش مسدود میگردد و این بهتر از اعدام فیزیکی است. این شیوه نوین مجازات در غرب هم اجرا میشه و مثلا دو سال مجرم حق ندارد سمت اینترنت برود حتی حق داشتن حساب بانکی نخواهد داشت.
Iran (Islamic Republic of)
عمار .
۰۹:۴۲ ۰۹ دی ۱۴۰۲
به نام خداوند جان و خرد : تا امروز که هیچ عکس العمل قانونی تاثیر گذاری برای حفظ رعایت کردن مجدانه حجاب عفاف حیا از سوی مجریان قانون در سطح شهرها و کلانشهرها و روستاها و حاشیه نشینهای شهرها مشاهده نشده امید داریم که از این به بعد این قانون حفظ حجاب کامل اسلامی را در ایران اسلامی عزیزمان چه هوشمندانه و چه اجرای قانون و چه اجرای لایحه حجاب عفاف را از سوی مجریان قانون مردانه و پیگیرانه و علنی در تمامی سطوح و در تمامی اماکن ملأ عام جامعه اعم از فضاهای مجازی ملأ عام جامعه اسلامی و در فضاهای مختلف اماکن عمومی حقیقی مشاهده کنیم تا فسادهای اخلاقی جنسی فحشا طلاقهای منفورانه غربگرایانه هنجارشکنانه متجاهرانه مبتذلانه براندازانه خانوادهای ایرانی را شاهدش نباشیم و هم زمان با فقر فلاکت گرسنگی بیکاری بی پولی اقشار ضعیف هم عملی انجام گیرد تا محافظت شود از فروپاشی طلاقهای منفورانه که به علت فقر فلاکت فساد فحشا صورت می پذیرد تا منویات شیطان صفتانه غربیها و شرقیهای فاسد فاسق لامذهب جنایتکار در ایران اسلامی عزیزمان به بنبست سدی محکم استوار برخورد کند و در این خصوص بسیار حیاتی مهم هم نقشه های شومشان شدیداً شکست‌های مفتضحانه بخورند و تمامی عاملین آمرین ترویج دهندگان اصلی مشوقین اصلی باعث بانی شیوع این بیماری روانپریشی ضد اسلامی همگیشان دستگیر و به اشد مجازات‌های کیفری این جرم فاسدانه شان برسند . اینجا ایران اسلامی مهد تمدن نوین اسلامی اسلام ناب محمدی ص است اینجا کشور خلیفه الله الاعظم عج است اینجا کشور ترکیه و دیگر کشورهای به ظاهر اسلامی نیست اینجا ایران اسلامی است با صدها هزاران خون شهیدان بهترین فرزندانش که بخاطر ناموس حفظ حجاب حیا عفاف کامل اسلامی بر زمین ریخته شده است و باید به حرمت این همه صدیقین شهدا از این ارزش بسیار عالی خداپسندانه محافظت و صیانت شود چه برخی‌ها خوششان نیاید چه برخی‌ها امر به ملاحظات سیاسی فرهنگی غربی کنند با اقماض با این موارد برخورد کنند باید ایران اسلامی به عنوان یک کشور کاملا مستقل بتواند قوانین خاص داخلی کشور خودش را عملیاتی اجرایی کند و به مرور زمان این قوانین مثبت الهی در جامعه ایران اسلامی نهادینه و فرهنگ و سنت می شود که هر زن دختر مرد پسری نوجوان جوان که بخواهند از درب منزلشان برای هر اموری بیرون بیایند باید بدانند که باید با حجاب کامل وارد ملأ عام جامعه اسلامی شوند حریم خصوصیشان به خودشان مربوط است ولی پای در ملأ عام جامعه اسلامی که گذاشتند باید بدانند با قانون مقررات حکومت ایران اسلامی یا قانون مقررات جمهوری اسلامی طرفند و بدون اقماض با جمیع متخلفین برخوردهای قانونی سخت سنگین مجازات‌های کیفری صورت می پذیرد تا اجرای مجدانه قوانین اسلامی در جامعه ایران اسلامی صورت نپذیرد به فرهنگ‌سازی اسلامی ناب محمدی ص نخواهید رسید . والسلام و صلوات التماس دعا .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۰ ۰۹ دی ۱۴۰۲
خوب اگه لباس تنگ و کوتاه و باز باشه و جلوه های زنانه رو نمایان کنه ، مثل لباس غربی میشه.
اینجا ایران اسلامی هست ، نظر اسلام یعنی خدای یگانه خیلی مهم هست.
این همه خانم دارن رعایت میکنن ، لباس باید مناسب باشه.
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۹:۳۵ ۰۹ دی ۱۴۰۲
نظرات ویرایش شده نشر داده میشه ؟
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۸:۳۰ ۰۹ دی ۱۴۰۲
چه عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۷ ۰۹ دی ۱۴۰۲
نمایشگاه های مد و لباس اولا در همه شهرها بگذارید و مهمتر این که لباس‌های نامتعارف و مانتو های جلو باز ووو را جمع کنید و نام هرچیز را به اسلام نگذارید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۱ ۰۹ دی ۱۴۰۲
تغییرات خوبه این مانتوهای جلو باز و کوتاه جمع کنین ترویج به لباسهای مناسب در شان ایران باشه
Germany
ناشناس
۱۶:۲۵ ۰۹ دی ۱۴۰۲
درود برشما ماهم همین را طالبیم مانتو مناسب با دکمه های بسته و درشأن یک بانوی با وقار ایرانی...
آخرین اخبار