خلیلاحمد سلامی در نشست با مدیرکل فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان اظهار کرد: بر اساس تفاهمنامه همکاری معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، افرادیکه در سامانه جستوجوی شغل به آدرس https://shoghl.mcls.gov.ir نام نویسی کنند، از طریق کاریابی ها به مراکز فنی و حرفهای معرفی خواهند شد و بر اساس انتخاب خود متقاضی، دوره مهارت آموزی بصورت رایگان برگزار خواهد شد.
وی افزود: این طرح ضمن هدایت کارفرمایان به شناخت ظرفیتهای موجود در سیستان و بلوچستان، کارجویان را به سمت بازار کار مورد نظرشان راهنمایی میکند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: سامانه جستجوی شغل با هدف اتصال کارجو به کارفرما و به اشتراکگذاری مؤثر فرصتهای شغلی تیرماه امسال بطور رسمی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راهاندازی شده که بر اساس آن، کارفرمایان و کارجویان میتوانند با ثبت اطلاعات فردی و شغلی مورد نیاز خود با دفاتر کاریابی هماهنگ شده و اقدامات لازم را در راستای جذب نیروی کار انجام دهند.
وی، گسترش چتر خدمات کاریابی به عموم مخاطبان (کارجویان و کارفرمایان)، رصد و پایش تغییر و تحولات بازار کار و رفع ناترازیهای موجود، کاهش هزینههای جستجوی شغلی، اتصال سریع کارجویان و کارفرمایان و دسترسی به اطلاعات صحتسنجی شده هر دو طرف بازار کار و اطلاعات ثبتی مبنا را از اهداف اصلی راهاندازی سامانه جستجوی شغل عنوان کرد.
سلامی گفت: از زمان رونمایی از سامانه جستجوی شغل، تاکنون یکهزار و ۱۰۰ فرصت شغلی در سیستان و بلوچستان ثبت این سامانه شده و ۶۵۰ نفر نیز مشغول بکار شدند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان هم اظهار کرد: در اجرای تفاهمنامه معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، امیدواریم تکثیر فرهنگ مهارت آموزی در استان با سرعت بیشتری محقق شود.
جلیل شهریاری افزود: در مجموعه فنی و حرفهای به سمتی حرکت میکنیم که متقاضی در حین شرکت در دورههای مهارت آموزی، به شغل و کسب و کار و درآمد برسد.
وی ادامه داد: مراکز علمی و دانشگاهی میتوانند برای برگزاری کارگاههای آموزشی و تبیینی مهارت از ظرفیت فنی و حرفهای در استان استفاده کنند..