مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: همه مجموعه‌های فعال در حوزه پیشرفت استان و شهرستان باید نگاه راهبردی و گفتمان واحدی را دنبال کنند.

عبدالله مرادی امروز پنج‌شنبه هفتم دی ماه در جمع کنشگران و دستیاران مردمی فرمانداران سراسر استان کرمان که با محوریت مشارکت در انتخابات یازدهم اسفند برگزار شد، برپایی گردهمایی‌های مردمی را برای دولت و نظام بابرکت دانست و گفت: مشارکت مسأله‌ای است که باید در عرصه‌های مختلف عمومی، جهادی، فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و ... رخ دهد و نتیجه آن در مشارکت سیاسی و صندوق رأی بروز یابد.

وی با اشاره به تأثیر مشارکت اجتماعی مؤثر در فاصله میان انتخابات از طریق سازمان‌های مردم نهاد، مراکز جهادی و فرهنگی، مساجد، هیئت‌های اندیشه‌ورز، دفاتر تسهیلگری، افزود: اگر تمام ظرفیت‌های نظام که برای مشارکت فراهم کرده است فعال باشد، تأثیر آن در صندوق رأی هم آشکار خواهد شد.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، خطاب به دولت و فعالان عرصه انقلاب، بر به اوج رساندن مشارکت عمومی و اجتماعی تأکید کرد و گفت: باید فرآیند مردمی‌سازی را مستمر انجام دهیم تا خیر و برکتی برای نظام و انقلاب و مردم استان داشته باشیم.

وی جلب اعتماد عمومی را در نتیجه گفتگو‌های مستمر پایدار و مؤثر دانست و افزود: هشت سال رشد اقتصادی صفر، آثارش را در همه عرصه زیرساخت‌های مختلف از جمله برق، راه، انرژی و ... نشان داده است و اکنون دولت در حوزه عملکرد‌ها تمام تمرکز خود را به رفع ناترازی‌ها و ناتمامی‌های به جامانده از گذشته گذاشته است.

مرادی با اشاره به اینکه پروژه‌های متوقف شده بر میزان نارضایتی‌ها و بی‌اعتمادی‌ها افزوده است، ادامه داد: هر پروژه‌ای که دولت بخواهد برای رفع نیاز‌های مردم و توسعه کشور بر آن تمرکز کند، با یک فرآیند به جا مانده طولانی مملو از مسائل و مشکلات و چالش‌ها مواجه است.

وی با تأکید بر اینکه وجود فاصله‌ها در کرمان و به خصوص جنوب کرمان که دچار محرومیت و کم‌برخورداری است، در گفتمان انقلاب اسلامی پسندیده نیست، تصریح کرد: باید اطمینان بدهیم که اراده انجام کار و حل مسأله در دولت وجود دارد.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور ادامه داد: دولت با تقوای سیاسی بدون هیاهو و نمایش، درگیری‌های حاشیه‌ای و دعوا‌های سیاسی و فضاسازی‌های رسانه‌ای، به دنبال حل مسأله است که مستلزم آن است به یکدیگر کمک کنیم و پیکره واحد برای دنبال کردن اهداف انقلاب ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه باید نگاهمان در تمام مجموعه‌های مردمی‌سازی مثل هیئت‌های اندیشه‌ورز و جبهه فرهنگی مشترک باشد و گفتمان‌سازی داشته باشیم، گفت: نباید احساس کنیم که مجموعه‌های مشارکت‌کننده مردمی اتاق فکرند بلکه باید به دنبال کار مشترک دسته جمعی باشیم تا ایده‌ها در این مجموعه‌ها بیان و پرورش یابد و محقق شود.

مرادی، دستیاران مردمی را دارای اندیشه، اراده اجرا و ظرفیت اجتماعی دانست و افزود: دستیار مردمی مانند سایر مجموعه‌های انقلابی به معنای واقعی کلمه باید حلقه میانی باشد و در قبال نظام و دولت رویکرد مطالبه‌گری و در قبال مردم رویکرد جهاد تبیین را دنبال کند.

وی با بیان اینکه دستیاران مردمی در بسیاری از حوزه‌ها باید حلقه اتصال حاکمیت و جامعه باشند و فرآیند‌های حکمرانی را در حوزه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی تسهیل کنند، اظهار کرد: حلقه‌های میانی می‌تواند صادقانه‌ترین و واقعی‌ترین تصویر را از بستر جامعه منتقل کند.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور یکی از مهمترین مؤلفه‌های گفتمانی دولت را موضوع حکمرانی استانی بیان کرد که مسأله جامعه است و ادامه داد: دستیاران مردمی‌سازی در این حوزه می‌توانند بسیار نقش‌آفرین باشند.

وی با بیان اینکه در عرصه انتخابات، محمل برای وعده‌های بی‌حساب و کتاب و محقق نشدنی فراهم می‌شود، گفت: جامعه صادقانه به میدان می‌آید و در چارچوب نظام و به عشق کشور و رهبری در انتخابات مشارکت می‌کند و اگر محقق نشود دچار سرخوردگی می‌شود.

مرادی بیان کرد: بایستی همه مجموعه‌های فعال در حوزه پیشرفت استان و شهرستان، با نگاه راهبردی به یک نظر واحد برسند و گفتمان واحدی را دنبال کنند که به گفتمان مسلط جامعه تبدیل شود و جریان اجتماعی پشت سرآن بیاید و تمام مدیران شهرستان و استان در آن چارچوب حرکت کنند.

وی با اشاره به لزوم شناسایی پروژه‌های مؤثر و رضایت‌مند و تمرکز بر آن در دولت، بیان کرد: وقتی مطالبه واحد باشد و هر مقام دولتی که وارد می‌شود، با حرف واحد روبرو شود، در پیشبرد و برنامه‌ریزی دولت هم مؤثر خواهد بود.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور خاطرنشان کرد: امیدواریم مطالبات شهرستان‌ها را با همدلی و همت استاندار انقلابی و اراده جمعی که در مجموعه استانداری وجود دارد، جامه عمل بپوشانیم و در جهت تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی حرکت کنیم.

لزوم جهاد تبیین و بیان خدمات نظام به مردم

حسین موسی‌علی دبیر ستاد انتخابات استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه دشمن همه توان خود را برای بحث انتخابات گذاشته است تا مردم را دلسرد کند، خطاب به دستیاران مردمی فرمانداران سراسر استان، گفت: وظیفه ما و شما به عنوان نخبگان سیاسی در سطح جامعه خیلی سنگین است.

وی بر لزوم جهاد تبیین در سطح شهرستان‌ها و بیان خدمات نظام به مردم تأکید کرد و افزود: ما در حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان، راه و عمرانی، علمی، نظامی و ... سرآمد هستیم و باید این دستاورد‌ها را به مردم گوشزد کنیم.


شبکه مردمی‌سازی، ظرفیت و پل ارتباطی خوبی برای نقش‌آفرینی مردم است

محمدهادی منصوری دستیار استاندار کرمان در امر مردمی‌سازی دولت نیز با اشاره به شکل‌گیری شبکه مردمی‌سازی در استان، گفت: در همین راستا ارتباط بین مردم و حلقه‌های میانی بسیار خوب شده است و در بعضی فرمانداری‌ها پیشرو هستیم.

وی با اشاره به اجرای طرح ملی شهریاران، آن را میدانی برای نقش‌آفرینی مردم در حل مسائل بیان کرد و گفت: در این طرح ۸ هزار نفر ایده ارائه دادند و شبکه اجتماعی گسترده‌ای شکل گرفته است.

دستیار مردمی استاندار کرمان، شبکه مردمی‌سازی را ظرفیت و پل ارتباطی خوبی دانست که امیدآفرینی می‌کند و ادامه داد: بسیاری از مسائل را می‌توان به دست مردم حل کرد و امیدواریم وزارت کشور نگاه ویژه‌ای به این شبکه داشته باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.